lördag 7 januari 2012

2011

2012 är redan en vecka gammalt och det är hög tid att sammanfatta året som gick. Det har inte varit de stora händelsernas år, tvärtom. Det präglades av väntan, längtan, önskningar som aldrig slog in, saker som aldrig hände. Men i alla fall, så här var det:


I januari hände inte så mycket så jag slänger in en bild på mig när jag gör en grå station lite mer färgglad. På väg till vänner.


Februari får representeras av en bild på min älskade en vanlig dag när vi var i Malmö, strosade runt lite och fikade lite.


I mars åkte Jonas och jag på en fin Stockholmsresa där vi bland annat firade min födelsedag på chokladfabriken och jag återsåg en kär gammal vän.

I april kom sommarvärmen på riktigt och vår långa ljuvliga picknick-säsong startade. Vi såg Emil Jensen och firade en rolig påsk.


I maj står jag på Blåklockans vårbasar, dansar med Landskrona dansstudio och vi gör utflykter med natur- och kulturbussen.


I juni hade solig-bloggen haft 100 000 besökare och vi firade en härlig midsommar med fina vänner.


I juli var det möhippa, bröllop, massor av inlines-åkning, härliga dagar på landet och fina vänner på besök. Dessutom fick vi ny tapet och nya färger i köket.


Augusti rymde Hallands Väderö-besök, dressin-cykling, Köpenhamnsbesök, läger med huset och utflykt till fågelparken. Bland annat.


I september låg jag på sjukhus och Jonas skrev så fint om vår kärlek.I november var jag i Stockholm på hejdundrande jubileumsfest med jobbet och så hade vi besök av Sydsvenskan som gjorde ett fint hemma hos-reportage.


I december stod jag på Good och hade lite solig-saker på Fanjunkaregårdens julmarknad. Sen firade vi jul förstås, på julafton med Jonas familj och på juldagen med min. I år tyckte mamma att alla kunde ta med en uppgift att lösa, det blev allt från frågesport om fjälldjur till att göra en nejlikapelsin. Mammas uppgift var att brodera en bokstav med kedjestygn. Hon hade broderat god jul och sen vet jag inte exakt hur alla tänkte, men ordet som växte fram när alla sytt varsin bokstav blev "Gotej". Låter fint och käckt tycker jag, den får hamna på väggen till nästa jul!

När jag ser tillbaka på de senaste åren blir det tydligt att det är vart tredje år det händer grejer:

2004-2005: Inga stora händelser

2006: Min älskade mormor dör, vi flyttar till vårt kära kollektivhus, min dåvarande sambo och pojkvän sen fem år tillbaka gör slut, Jonas och jag blir tillsammans, idén om solig börjar gro.

2007-2008: Inga stora händelser

2009: Vi gifter oss, min storasyster bryter kontakten med familjen, min svärfar dör, vi är på en fantastisk bröllopsresa och jag får jobb på Gudrun Sjödén.

2010-2011: Inga stora händelser

Så 2012, jag har höga förväntningar på dig! Jag kan ju tydliggöra att "inga stora händelser" inte betyder ett dåligt år. Ibland är det ju precis det man vill ha. Men nu vill jag ha ett händelserikt år, fullt av goda händelser förstås. Det önskar jag er alla!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! Har längtat efter ditt år i fina bilder!
Ett världsbäst 2012 väntar oss Kära Syster!!
Massa Kramar
/Kärstin

[sarah lucy carin] sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
[sarah lucy carin] sa...

jag hoppas och tror på ett 2012 som slår alla rekord och förväntningar. det är ni värda, ta mig tusan!

Ulrika sa...

Önskar dig ett riktigt fint händelserikt 2012!

jejja79 sa...

hoppas oxå på ett händelsrikt 2012 =) med goda händelser och mycket kärlek =) kram

Majtjho sa...

Jag önskar dig och Jonas ett bra år, då de positiva händelserna är fler än de negativa.

Mia sa...

Underbart fina bilder!

Maria sa...

Fint att läsa om ditt år! Hoppas att ditt 2012 blir fyllt av bra saker. Om du vill förgylla dina fötter så finns de gula sockorna med hjärtan på Monki.