tisdag 27 december 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vi har haft ett par tunga veckor med mycket gråt och lite ork. Det kändes så onödigt att det skulle bli jul, en grå november eller långtråkig januari hade passat mig mycket bättre, eftersom jag ändå inte hade varken ork eller lust att njuta av allt det där adventspysslet och myset som jag egentligen tycker så mycket om. Lagom till helgen var vi i alla fall ganska färdiggråtna och har haft en riktigt fin julhelg trots allt. Vi firade med Jonas familj i lördags, min i söndags och igår var vi bara hemma och mös, åt julgodis och läste julklappsböcker. Vi har väldigt fina familjer och vänner, vi har varandra, vi har mycket att vara tacksamma över och det är vi.
Dessutom, kan man bli annat än glad när så här söta bilder trillar in på mailen? Lilla L blev så glad över sin nya jacka så hon inte ville ta av den. Tack alla ni som handlade av mig och utnyttjade julerbjudandet. Hoppas ni alla blev lika nöjda som L!

Nu kanske ni undrar hur det gick för Berta, jo hon stannade här över julen och hade ett mysigt julfirande med vännerna. Hon är mycket glad och smickrad över alla fina kommentarer, helst vill hon flytta hem till er allihop, men till slut bestämde hon sig för att hon vill till Kicki och Lucas. Hon förstår att det inte går att ersätta en kär vän som Holger, men hoppas på att kunna bli en ny kär vän. Dessutom känner hon sig stärkt och full av självförtroende tack vare er och redo för nya utmaningar, redo att peppa och dela med sig av sin nyvunna styrka. Hon hälsar och tackar er alla!

15 kommentarer:

Call design sa...

Hoppas att vintern erbjuder er glädje, livet kan vara tufft ibland.
Många tänker på dig kramar

annas alster sa...

Stor kram till dig!!!

Anonym sa...

Tack Kära Fina Syster!
Tack för en jättefin Juldag tillsammans, så mysigt att ses. KärleksKramar!
/K

Mia sa...

Jag känner för er. Det kommer nya solskensdagar. Kram

Y sa...

ta hand om er!

Carro/mysigtdesign sa...

All styrka inför 2012.

Fiff sa...

Hälsa tillbaka till Berta! O jag skickar lite kramar till dig också, för jag vet hur det är att ha det jobbigt. Min jul kunde också varit bättre... Kram!

Anna sa...

Massa kramar! Jag hoppas som de andra att du får lite sol i livet och bra dagar.
Tänker på dej!
Anna

Maria sa...

Ta hand om varandra! Önskar er ett soligt 2012! Kram

M.Sturk sa...

Vad fina saker du gör, man får verkligen inspiration av dig. Ska försöka lägga till dig i min blogg om jag får.

Maria sa...

Hoppas att det är bättre nu! Kram ♥

Tyg och otyg sa...

Tråkigt att höra, men bra att ni ändå verkar ha fått en fin jul tillsammans. Önskar er allt gott inför det nya året!

Jenny sa...

Hoppas nu på ett bättre 2012 för er. Lilla L är fortfarnde lyrisk över jackan, och jag hoppas att hon ALDRIG växer ur den!;)
Kramar

Solveig Lövendahl sa...

Tack fina ni, era kommentarer värmer mitt hjärta! Jag mår bättre och tror att 2012 blir ett fint och soligt år. För oss alla.

Syster, tack själv, det var fint!

M. Sturk, såklart, trevligt!

Jenny, det hoppas jag:)! (Men det går ju alltid att beställa en större så småningom:))

Gott nytt år kära vänner och kramar tillbaka till er!

Anonym sa...

Tittar in med glada hälsningar från Berta! Hon kunde inte ha fått det bättre än hos Lucas! Han har haft Berta hos sej varenda natt sen hon kom till oss! =)

Kram å tack/kicki