tisdag 27 januari 2015

Kärleken


Tänk att det inte ens är fem dygn sen hon föddes! I torsdags på eftermiddagen kom hon till oss, detta lilla mirakel som får våra hjärtan att svämma över av kärlek, som gör det så värt varje sekund, varje minut, varje år av väntan, smärta och sorg för att det skulle bli just hon. Hon som vi väntade på. Den underbaraste lilla varelse vi nånsin sett. Vi älskar henne så våra hjärtan värker. Vi stryker hennes sammetsmjuka kinder, pussar hennes fjuniga hjässa, charmas av hennes mörkblå ögon och skrattar av lycka åt hennes underbara leenden. Vi lever i den underbaraste av världar och är lyckligare än vi nånsin varit förut.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det är så härligt att allt har gått så bra för er Nu är jag nyfiken på vad ni ska ge den lilla för namn? Har följt er sen jag läste om er i HD för mer än ett år sen tror jag att det var Kram från Nettie

Anja sa...

Vad underbart! Stort grattis till ert underverk! Anja

Anonym sa...

Det är ett mirakel!
Vi blev också föräldrar till ett väldigt efterlängtat barn på just en torsdag :).

Annan sa...

Åh. Grattis. Alltså, så fint! Äntligen! :)

Anonym sa...

Lyckoruset, det tror jag faktiskt sitter i för jämnan. Tom när de börjar sin resa nu-ska-jag-frigöra-mig-från-dig-mamma, gormar och tjoar, missförstår och blir missförstådda..... ja, du kan ju gissa hur det ser ut här hemma för tillfället moahaha :)

Du och Jonas har så mycket fantastiskt och spännande att se fram emot för alla åldrar har liksom sitt. Många kramar och allra bästa hälsningar till tösabitens finfina morföräldrar//Kicki i Dalby

Anonym sa...

Jag är så glad för er skull!!! Kram Eva Helen

Thelma och jag sa...

Ååååååååå... Så det bidde en liten tösabit :). Vad mysigt :) /pia

Anonym sa...

Grattis från Kalmar
Vi ses förhoppningsvis i sommar

Andreas

Марина Шевцова sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Марина Шевцова sa...

Jag är så glad att läsa detta! När min dotter var född, att jag drömde, jag kunde inte tro det. Med tårar i mina ögon. Hälsa på min dotter!!!

Mary Sane sa...

WOW!! Så magiskt. :) Grattis och lycka till!

madebyhanna.se sa...

Stort grattis till er <3 Underbar läsning :D

Trådanten sa...

Grattis till ert underverk. Njut så mycket ni orkar och tänk på att det tar tid att lära känna varandra!

Lykke sa...

Gratulerer så mye med en fantastisk flott flicka!

I så mange år dere har kjempet - og nå sitter dere der med medaljen! Den store GULL medaljen!

Kose dere masse og nyyyt!

Klem fra Norge

Ccecilia sa...

Åååh så härligt!! Jättestort grattis som ändå är ingenting jämfört med den massiva, oändliga kärleken till barnet! Höll tummarna så hårt när jag surfade till din blogg och hoppades att barnet hade kommit nu, och åh vad roligt!! Känner hur jag blir alldeles solig av glädje själv (!) fast vi aldrig träffats. Stort grattis och välkommen till ett nytt liv, både för henne och er!!