tisdag 6 maj 2014

Uppdatering

Gårdagen försvann i en suddig dimma av smärta, morfin, citodon och andra smärtstillande preparat. Idag ligger jag hemma och väntar på att tiden ska utvisa om jag klarar mig från överstimulering eller inte. 17 ägg fick de fram, men många var små och hade inte hunnit mogna därför är jag lite orolig för hur det ska gå med befruktningarna också. Någon gång under dagen ska de ringa och berätta och jag är så rädd att de ska säga att det inte blev någon befruktning (som vid vårt andra försök). Vila och vänta. Och hoppas.

14 kommentarer:

erika sa...

Håller alla tummar. kram

Anna GL sa...

Tomler holdes og fingre krysses for deg og dere.

Anonym sa...

Många kramar! Kicki & co

Tyg och otyg sa...

Håller tummar här också. Nu hoppas jag att ni redan fått positiva besked!

Sandra i norr sa...

Hej! Vad innebär "överstimulering"? Är det att äggen fortsätter bildad även efter plock eller vad? Hoppas i varje fall att du slipper det (om jag tolkar dig rätt, så lät det som något ni vill slippa...) Jag hoppas också att något endaste ägg har mognat på sig till perfektion och att "fröet" sedan fäster som det ska och att en grodd får växa sig stor, rund och fin. Som er kolonilott ser ut så är jag övertygad om att bara ni får ett bra råmaterial så kommer ni vårda grodden ömt och få till ett underbart resultat! Heja, heja :-)

Anonym sa...

Hoppas det gått bra för er idag!!!
Vet hur er väntan och kämpan är då vi också gått igenom det.
Tillslut med lyckat resultat. Jag önskar innerligt att det blir så för er också. Kram! /Emma

Tuvilda sa...

Du vilar, väntar och hoppas och vi håller tummarna och hoppas! :)

Tuvilda sa...

Du vilar, väntar och hoppas och vi håller tummarna och hoppas! :)

Solveig Lövendahl sa...

Tack fina ni för era kommentarer!

Sandra, bra att du frågar! När man plockar ägg så suger man ut alla ägg och all vätska ur äggblåsorna, om man blir överstimulerad så samlas mycket vätska i äggblåsorna efter det. Man svullnar upp, får ont, mår illa, riskerar andningssvårigheter, blodproppar och en massa annat trist. En graviditet ökar risken att det ska bli riktigt allvarligt, därför måste man vara försiktig. Så ja, du har fattat rätt. :)

Emmili sa...

Kära ni! Usch ibland är livet orimligt spännande! Håller alla tummar och tår jag har för att det gått/går vägen!

bente sa...

hållar tummarna

Anonym sa...

Hoppas hoppas....

Sandra i norr sa...

Tack för förklaringen. Då ska jag hoppas lite extra att ni slipper det, för de biverkningarna/följdproblemen vill ni inte ha ju! Heja, heja igen :-)

Anonym sa...

Håller alla tummar och tår att det gått bra!!