onsdag 27 april 2011

Ingers Boutique

För en tid sen fick jag det stora nöjet att ta del av resterna från en nedlagd klädaffär. Vet inte riktigt var de kom ifrån, nån vän till en vän till en vän hade fått ett antal bananlådor fulla. Jag och min vän I frossade i fantastiska klänningar och skrattade åt batikade frottéoveraller i herrstorlek. Väldigt roligt var det men jag blev rent matt av allt provande och när jag kom hem med min låda av utvalda skatter så ställde jag upp den på vinden ett tag. Tills igår. Då kom jag att tänka på lådan och hade nästan glömt vad där fanns.
En del fick ligga kvar och några fick följa med mig ner. Till exempel denna ljuva rosablommiga skapelse med snävt liv.
Matchar de fantastiska körsbärsblommorna fint.
Alla klänningarna verkar unika och handsydda, kanterna är till och med "sicksackade" för hand. Heter det att de är kastade kanske? Några är märkta med en liten namnlapp som det står Ingers boutique på.
Vilken otrolig lyx att ha en låda med såna godbitar i på vinden! Här är några av de utvalda.
Och här är min älskling som får vara med på ett hörn bara för att han är så fin. Tagen idag på Café Gyllene Koppen i Landskrona. Mycket mysig liten innergård som varmt rekommenderas.

4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vilken lyckost du är, underbart att hitta gamla "tygskatter"!/Åsa

Maria sa...

kan det kanske vara häxsöm? den där sicksackade kanten för hand?

Kerstin sa...

Hej!
Kul att jag hittade till din fina blogg. Den är verkligen solig. Vilken skatt du har fått tag i. Det är bara att gratulera.

E.R.R.Y sa...

Vilken fantastisk klänning, och den sitter som en smäck på dig! Du är så fin :)