söndag 11 januari 2009

Idag har jag sytt nästan hela dagen, fick sådan inspiration och det var så himla roligt! (Jag hör någon viska att det kanske beror på att jag har en tenta att skriva. Kanske... man vet aldrig.) Här, en klänning beställd av av en mamma som var glad att hennes dotter tyckte om mina saker "trots att allting inte är rosa". Roligt när man kan tilltala både stora och små. De ville ha de här byxorna, fast klänning. Hoppas ni blir nöjda!
Mer av dagens alster kommer...

21 kommentarer:

Syster Blå sa...

så fin!!!!
Vart får du tag i de fina dragkedjorna?

Katharina sa...

Den var ju helt underbar! Man kan inte bli annat än nöjd om man har beställt den. Så fint tyg! Och modellen är ju görläcker den med.

Känner förövrigt igen det där med att man får mycket gjort om man har skolarbete att göra. Fast här tillät jag mig aldrig att göra roliga saker, istället var här väldigt städat så snart det var tentaplugg på g.

inte nått sa...

Vilken finklänning! Härligt tyg och läckert mönster. De kommer att bli helnöjda, det skulle jag ha varit!

sygryn sa...

Helt underbar! Superfin! Hittar du dragkedjor second hand, eller köper du nya? Jag har lyckats hitta med ring, nya, men de är ju såå dyra..

Solveig Lövendahl sa...

Tack!
Syster Blå, min lokala lilla sybehörsaffär här i Landskrona säljer de gamla, fina dragkedjorna. Har mest sneglat på dem innan för de var väldigt dyra. Nu sålde hon ut dem för 25 kr/st. Jag blev glad.

Katharina, jag låter mig inte göra så mycket roliga saker heller. Bara på helgen, då tar jag ledigt från skoljobb.

Doris_Assar sa...

Åh vad fint!! Så välarbetat det ser ut med dragkedjan och fodret :-)

rino sa...

en sån skulle jag gärna använda!

Kaoz sa...

Åh, så fin!!! herlig stoff og kul modell :)

KattchingShop sa...

jättesnyggt! jag gillar verkligen dragkedjorna som har en ring i själva "draget"! det är kul att dom börja sälja såna igen, så man inte behöver leta ihjäl sig på loppisar. :)

Nakiito sa...

Jag känner igen det där med att sy extra mycket när det är tenta period. Men ack så glad att slippa tänka på tentor. Förutom att föda Kalunji så var min examen den bästa bragden förra året.

Fin klänning och mycket lycka till på tentan.

BillaBa sa...

Wow vilken snygg klänning! Gillar både modell och tygval. Den här kan hon inte bli annat än nöjd med =).

Beställaren sa...

Åh, den är alldeles underbar!! Precis så som jag såg den framför mig :o) Fantastiskt att du fick tag i en sån dragkedja också. Dottern kommer att bli såå glad!
/Eva

Solveig Lövendahl sa...

Så roligt att du tycker om den Eva!!
Tack, Nakiito!

florin sa...

Åh, den är underbar!!!!

Jag har i flera år velat göra klänning med dragkedja i halsen och nu blev jag grymt sy-sugen!!!!

florin sa...

Här kan man förresten köpa de gamla fina dragkedjorna mycket billigt på secondhand. 5-10:-/st och det brukar finnas massor :-)

Anna-Snoddas sa...

Helt underbar! :)

prylpinglan... sa...

fin fin klänning!!! :)

fnurr sa...

mycket fin klänning!
ser väldugt välarbetad ut. lyllo lilla tjejen som ska få den!

OttoPippi sa...

Älskar den!! Modellen, tyget, allt!!! Så snygg Solig!!!

Förresten, jerseytyget du såg på min blogg som orangerandigt fanns bara i tillklippta bitar på S o S! Skynda dig dit för jag tog två av de tre jag kunde se där :-) Tänkte faktiskt på dig när jag såg det! Det var ett soligt tyg! :-)

Anonym sa...

Vilken härlig!!

Anonym sa...

Oj SÅÅÅ otroligt fin klänning !! Bara smälter och skulle verkligen bli GLAD av att se min dotter i en sån :D Vad skulle du ta för att göra en sån klänning i stl 86/92 ? Mvh Johanna
yoyo_karlsson@hotmail.com