söndag 5 februari 2017

Mosters bebis

Nu har min lillasyster fått sitt alldeles ljuvliga lilla barn. Det känns så fantastiskt stort och overkligt, en ny familjemedlem, min lilla syster är mamma nu. Underbart är det! Idag fick vi äran att hälsa på det tre dagar gamla lilla underverket.






































Så underbar och fin liten gosunge med de lenaste kinder.






































Lykke satt en lång stund med den lilla bebisen i famnen, hon tyckte den var så fin och gosig. Det ska bli så spännande när våra bebisar kommer. "Snart kommer de!" säger Lykke ofta nu och pratar om  hur hon ska mata, trösta, klappa, krama, klä på, byta blöja, ta hand om på alla tänkbara sätt. Det kommer säkert att bli en rätt jobbig omställning för henne på många sätt, men kul att hon ser fram emot det nu i alla fall...






































Lite presenter fick hon ju ha också förstås, mosters bebis, Lykkes första kusin, min systerdotter.






































Jag gjorde lite olika paket: till lilla hjärtat, rugbystjärnan, blåbärsputte (efter sin mor) och gosevännen. Efter en loppis igår där de hade massor av gulliga kläder från ett märke jag vet att min syster gillar fick det bli ett litet prinsesspaket med två klänningar och en liten kofta också. Minns hur väldigt klänningssugen jag blev när Lykke kom och överraskade oss alla med att vara en flicka. Min syster var nog också mest inställd på att det skulle bli en pojke, men det verkar som att det mest blir flickor i vår familj.






































Här står vi med magarna fulla av kusiner. Denna bild är tagen efter Lykkes kalas (i en mörk trappuppgång en januarikväll=toppbild), min syster är i v 40 och jag i v 22. Känns redan längesen, tycker min mage har blivit ungefär dubbelt så stor på de två veckor som har gått sen dess. Det går verkligen fort nu, tvillingarna växer så det knakar och sprattlar åt alla håll, knasig känsla. Men häftig!

2 kommentarer:

Helga sa...

Fina ni är! Syskonbarn är bland det bästa som finns :)

Anonym sa...

Så¨roligt, hälsa syrran och gratta och förstås mor och far som blivit morföräldrar igen :)
Här går livet undan, Elliot klippte håret i ny frisyr och konstaterade nöjt att när håret står uppåt är vi lika långa. Gulp.
Kramar från Kicki och Elliot i Dalby