tisdag 28 juli 2015

Inspiration

Tack så mycket för era kommentarer på mitt förra inlägg! Ni är så gulliga och fina och jag känner mig väldigt inspirerad av era idéer och glada tillrop. Även om det blir en del bebisrelaterat så kan det nog vara bra för mig att ibland fokusera lite på allt det där som jag tyckte var så roligt innan jag fick barn, loppisfynd, sömnad, odling, osv. Och det kommer definitivt bli kik i min och Lykkes garderober och interiörbilder från kolonin och lägenheten. Och mer om sytt och odlat och ja, jag känner helt enkelt mig väldigt sugen på att blogga! Tack för det!

Och apropå inspiration, häromdagen kom en underbar klänning till Lykke i ett paket på posten med tack för inspiration från en fin person som handlat av mig för länge sen och blivit inspirerad att sy själv (fast denna fina klänning är vintage).


Och för en tid sen fick jag ett mail från en kvinna som just donerat 13 ägg "Det var nog din blogg som var det avgörande för mig när jag fattade mitt beslut". Tänk om min lilla blogg inspirerat till något som kan ge liv. Snacka om inspirerande för mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg är jättekul att läsa, vad det än är om. Det har varit fantastiskt att följa er väg till att få barn och det är också kul att läsa om sömnad. När jag nu läser att någon har donerat ägg, mkt tack vare din blogg, blir jag så glad. Så många fantastiska människor det finns! /Annika

Anonym sa...

Hei! Jeg fant frem til din blogg i en tid da jeg satt mye ved symaskinene. Etterhvert forstod jeg at vi hadde mer til felles, ufrivillig barnløshet.. Jeg har hatt stor glede av å følge dere på veien til å bli foreldre til lille Lykke, og selv er jeg mamma til et eggdonasjonsbarn. Jeg ble ekstra glad av å lese ditt siste avsnitt i dette innlegget :)
//TinaF