måndag 2 mars 2015

Kunde inte låta bli...

Vi var på en helt fantastisk loppis i lördags, en tillfällig Retro Barnloppis i Malmö. Jag tyckte att det lät lite för bra för att vara sant och försökte förbereda mig själv på att det säkert skulle vara antingen jättedyrt eller jättetrångt så man inte kom fram eller pyttelite grejer så allt skulle vara slut när vi kom eller inte alls bara retro utan mest skräp eller... Men jag blev inte besviken, det var en fantastisk loppis med bara retrogrejer och helt okej priser.

Och ja,det är kanske lite tidigt att köpa en dockvagn när barnet självt är litet som en docka, men den här fina kunde jag inte motstå så den får helt enkelt vänta på vinden några år.

Fin madrass, kudde och mobil ingick också.


Det blev även några fina hyll/presentpapper som inte fastnade på bild och lite vårigt pastelliga bebiskläder, en blommig förklädesklänning och en mintgrön liten kofta (ser lite mer ljusblå ut på bilden, är lite mer mintgrön i verkligheten).


Allt var retro, men allt var inte barngrejer. Det fanns en hel del häftiga damkläder också, vilket förstås inte gjorde mig nånting. Jag shoppade hela två klänningar och en baddräkt, de visar jag en annan dag.

11 kommentarer:

Klockarbarn sa...

Dockvagnen ser ju ut att vara i kanonskick. Kul!

Anonym sa...

Åh vilka underbara fina kläder du hittar lite överallt. Tänk vilken härlig vår ni kommer att gå till mötes :-) Ser fram emot att se några bilder av många fina kläder på Lycke men förstår om ni inte vill fota hela henne. Men kanske några små snuttar av delar kanske... Men bara om ni verkligen tycker det är ok.

MalinJohanna sa...

Hej Solig! Jag har inte tittat in hos dig på väldigt väldigt länge, men idag gick jag in i min slumrande blogg för att kolla upp något och hittade en länk till dig. Du är en av mina gamla bloggfavoriter och jag ville genast titta in för att se om du fortfarande bloggar. Extraextra glad blev jag över att ni fått barn, stort grattis!! Och det blommiga tyget som syns på en bild (med mörkt botten) hade jag själv på en klänning när jag var liten!

Lykke sa...

Så skjønn! Forstår at du måtte ha den :D

Tuvilda sa...

Men det är ju helt otroligt att du hittat en dockvagn som är såpass lik din riktiga barnvagn! :) Fint!

Fiff sa...

Fantastisk dockvagn! Förstår att du slog till. Jag hittade en Emmaljunga-dockvagn för en femtiolapp på en favvo-second hand, och den används varje dag vill jag lova :-) bästa fyndet!
Ser fram emot att se dina egna klädesfynd också!

Jo sa...

Vilken ljuvlig vagn! Vilket fynd! :)

Anonym sa...

Hej! Så roligt att du var där! kikat in här lite då o då här sedan en bekant tipsat om dina barnkläder. Spanade på din omklädda barnvagn när den stod där på loppisen men såg aldrig vem den tillhörde, det var ju så mycket folk :)

tinje sa...

underbar dockvagn du hittade har en sådan själv här i källaren som jag hade som barn men i blått istället för gult.
Grattis till ett bra köp

Drutten sa...

Oj vad fina grejer du hittat, både klänningarna till dig, kläder till lillan och dockvagnen. Dockvagnen ser väldigt mycket ut som den jag hade när jag var liten och som mina barn har haft och lekt med på landet. Den är dock inte lika fräsch som den du hittat! :-)

Anonym sa...

Men ååååh! Det är ju "min" gamla dockvagn! Står en precis likadan i garaget här. Tyvärr hade gummit på hjulen torkat helt när det var dags för min dotter att vilja ha dockvagn...och vi har aldrig lyckats hitta några som passar. Vet du var man kan hitta däck? Har frågat överallt!

Det var längesedan jag var inne här. Du är en "bekantskap" sedan min sybloggstid...tyvärr hinner jag inte sy som jag vill längre och bloggar om ytligheter i stället... Men då och då kan jag inte motstå att kika in här och det är sååå härligt att se det efterlängtade barnet! :-)