måndag 8 september 2014

Halvvägs?

 
20 veckor har passerat av den här graviditeten, 20 veckor är kvar till bf. Ändå känns det lite konstigt att säga att halva tiden har gått. Vid bf i januari har vi väntat barn i 294 veckor. Och då pratar jag om perioden av aktiva försök, väntat och längtat har vi gjort mycket längre. Man pratar om elefantgraviditeter, en elefant är gravid i 620 dagar, vi har då väntat i 2058 dagar. 2058 dagar av hormonsvängningar, smärta, oro och längtan. Gravid har jag varit år 2011, 2012, 2013, 2014 och förhoppningsvis blir det några veckor in i 2015 också. En väldigt lång resa och nu är det troligen bara ca 20 ynka veckor kvar. Helt underbart! Jag är inte speciellt orolig längre. Inte för att jag tror att det är självklart att allt går bra, det vet jag att det inte är, men för att jag känner att jag inte har råd att slösa bort den här underbara tiden. Jag har fullt upp av att njuta av det som är nu.


Här och nu är allt underbart.

12 kommentarer:

re.do sa...

Så underbart! Känslan av att känna hur bebis rör sig är magisk :-) Jag önskar er en fin tid framöver.

Tuvilda sa...

Det låter ju helt fantastiskt! Njut nu! Det är ingen idé att skjuta upp de sköna känslorna eller att oroa sig för mkt även om det kan ligga något där bak och skvalpa eftersom man vet att man inte vet.

Jag önskar er all lycka till och att lilla bebisen fortsätter att trivas och må bra i magen tills det är dags att komma ut! :)

bente sa...

Så fantastisk. Vilken fin mage du har. kram bente

Berit sa...

Vi är så glada för er skull..håller tummar och tår...njut av tiden och den vackra magen...

Lemi sa...

Holder tummarn for er❤️
Ni fortjänar det så jättemycket!
Kram

Anonym sa...

Helt rätt inställning, bara njut, njut, njut! Plötsligt är de tio och filosoferar över om det VERKLIGEN ska vara nödvändigt att tvätta fotbollsstrumporna efter VARJE träning :)
Kram från Dalby/Kicki & co

Sandra i norr sa...

Vacker gravidmage och underbar inställning. Hoppas du får fortsätta må bra och kunna njuta av sprattlet/ buffarna/ boxningen som blir i magen. Räknat i dagar från "start" har ni haft en alldeles omänskligt lång väntan på detta lilla barn. Vad mycket kärlek ni måste ha samlat på er under tiden <3

Ulrika sa...

Det är u n d e r b a r t! Jag är SÅ glad för er skull! Kram!

SiriR sa...

Fantastisk! Og du ser så utrolig flott og strålende ut:)

Love Christensson sa...

Läste just artikeln i tidningen. Önskar er all lycka! <3

Solveig Lövendahl sa...

Tack för alla fina kommentarer!

Love, roligt! Jag har nu länkat till den om fler vill läsa.

Kattis sa...

Hej! Blev tipsad om din blogg. Jag och min sambo har försökt aktivt i ett år och slutade med prev.medel juni-13. Alltså ganska tidigt i processen än så länge, men nyligen påbörjat en utredning. Härligt att läsa om er resa, det ger hopp! Tack!