söndag 9 februari 2014

Vintergäck, goda grannar och en massa fikande


Vi har haft, eller har, söndagskvällen är ju kvar, en ledig oplanerad helg tillsammans. Underbart! Igår gick vi en vårspaningspromenad, beundrade trollhasselns vackra blommor...
...och hälsade vintergäcken välkomna.


Vi flanerade runt lite innan vi värmde oss på ett kafé och funderade och planerade hur sommarens land ska se ut, vad vi ska köpa för fröer och vilka växter som trivs bra ihop.


I förmiddags kom grannarna in på brunch och sen valde ett par av barnen tyger till varsin mössa. När jag sen satt och sydde mössorna trillade en korsordstidning in genom brevinkastet. Pappan i familjen är nämligen korsordskonstruktör! Vi löste hans kryss till söndagsfikat och sen har jag suttit uppkrupen i soffhörnan med nya Retro-tidningen.


Helt fantastiskt skön, lugn, vilsam helg alltså. Väldigt fint med goda grannar och väldigt fint med en älskling som har precis samma uppfattning som jag om hur en perfekt helg kan se ut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart, det låter som vår helg här hemma. I går spenderade vi ett par timmar på Hotell Lundias brunch, bara Fredrik, jag och tjocka helgnummer av DN och Sydsvenskan. Lite lyxigt och väldigt, väldigt skönt!

Kram från Dalby/Kicki

Linda sa...

Låter verkligen underbart!