måndag 26 augusti 2013

Nellys möhippa

I lördags morse trodde Nelly hon skulle jobba. Tji fick hon, för utanför jobbet stod det här gänget:
Vi tog henne vidare till Gustav där det tittade fram Håkans bakom varenda skylt, i varenda hörn, på varenda bänk. Såg sjukt roligt ut! Det blev jordgubbar och bubbel på torget, sen blev Nelly sminkad och grann och papp-Håkan fick läppstiftsröda kärleksförklaringar.
När vi kom ut på landet där vi fortsatte dagen och alla hade anslutit var vi ett sånt här imponerande gäng. Nelly är helt fantastisk, trots alla dessa vänner så är det ändå hon som kommer som ett skott om man mår dåligt och behöver en vän. Hon har ett oerhört stort hjärta. (Och är väldigt social förstås, jag menar verkligen inte att man behöver ha så här många vänner bara för att man är en underbar människa.)


Dagen fortsatte med sång, småkaksbuffe, tävlingar, ballongtorn, chokladprovning och framför allt kärlek och massor av skratt. Alla hade med en liten sak eller berättelse till Nelly och dessa framfördes under lunchen och middagen som intogs på filtar i gräset under ett vimpelklätt tält. En väldigt bra idé, tycker jag, som verkligen ger den blivande bruden den uppmärksamhet och kärlek hon förtjänar. Sen berättade Nelly vilka alla var och eftersom vi var ett rejält gäng tog det ju sin lilla stund. Eftersom Nelly också är en oerhört rolig person var det väldigt underhållande.


Jag skrattade mer än jag gjort på länge den här dagen. Tack alla ni som var med och alla som hade ordnat det så bra och tack världens bästa Nelly. För att du finns. ♥

1 kommentar:

Dr Molly sa...

Kikar in för första gången och möts av underbara bilder från möhippa. Som die hard Håkan-fan började jag ju asgarva direkt. Vilken fantastisk idé!!