onsdag 9 mars 2011

Vinster och fynd

Som vanligt ligger jag lite efter med mitt bloggande, men bättre sent än aldrig. Här kommer vinsterna i tävlingen som jag hade för några veckor sen. Två elefanter och en kjol blev det, så väskorna finns kvar, maila mig om du är intresserad.
Vad Anna tyckte om elefanten kan du läsa här.
Här kan du läsa vad Jenny tyckte om kjolen.

Vill bara visa dagens loppisfynd också när jag ändå håller på. En pinnstol, fin form, lagom ful färg för att det inte ska kännas synd att måla den. Kommer att få nån fin, glad färg. Sex små kryddburkar med gula lock och en helt onödig, men väldigt fin liten udda kopp, som jag tänkte att man kunde plantera en liten vårblomma i, blev det också. Allt för en hundring på sopstationen i Malmö.
Jag har varken bil eller körkort utan tog förstås stol och allt på tåget. När jag ändå hade den med mig kunde jag ju lika gärna sitta på den i väntan, på perrongen. Folk tittade konstigt, men bänkarna på centralen är obekväma och på tåget är det ofta ont om sittplatser så det är väl jättebra och inget konstigt alls att ta med sin egen? :)

10 kommentarer:

Mia Rylander sa...

hihi :), kan se det framför mig! Helt oberörd sitter du på perrongen på en pinnstol som du sedan reser dig från och tar med in på tåget, haha! Kanske mejlar jag dig om den fina väskan, men ekonomin tillåter det inte denna månaden. Får hoppas på att den finns kvar.

TokTova sa...

Härligt! En historia att bli glad av. Pinnstolar av den sorten du köpt är ju f.ö. ett helt fantastiska. Hittade liknande för ett tag sedan fast jag har inte hunnit måla om dem ännu. Men det behövs...

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Haha :) Smart, varför inte liksom!

Lilla Anka sa...

Ha ha! Underbart med egen stol på perrongen och tåget! Det blev lite gatuteater över det hela! precis i min smak!

nelly sa...

åh vad jag gillar dig solen! varför inte sitta på stolen när du ändå hade den med dig och inga blommiga koppar är onödiga. ses imorgon. kramen

humnum sa...

Hihi, smidigt med egen sittplats på perrongen :D

Jättefin kopp du hittat :)

Miiaoo sa...

Å vilken fin stol! Har också en sån loppad stol och en annan liknande. Älskar dom och vill ha fler..

Å burkarna och koppen är ursöta!

Hello sa...

Vilka härliga burkar! Puffen här under blev ju jättefin!

Jag var på Fairtrade-konferensen Gör skillnad! idag och såg minsann en blå solig-väska från Malmö. Tyvärr hade jag ingen möjlighet att prata med henne, så jag vet inte säkert att det var en solig, men den påminde väldigt mycket om min favoritväska av samma märke! :)

Solveig Lövendahl sa...

Tack för era fina kommentarer!

Hello, vad roligt att du var där, det var min man också. Och det stämmer med väskan, jag vet faktiskt vems det var. Roligt att du tycker om din!

Lina sa...

Hej!

Råkade hitta din sida precis.. Superfin!
Du gör så himla mycket fint!

Vad kostar en sån där fin elefant, om man får fråga?
Hur går det till om man vill beställa en? :)

/Lina (lina.h@live.se)