lördag 1 januari 2011

2010

Då var det dags att sammanfatta året som gått igen. Om 2009 var otroligt händelserikt (vi gifte oss, var på en fantastisk bröllopsresa, flyttade, förlorade Jonas pappa och min syster, jag fick ett nytt jobb...) så har 2010 varit desto lugnare. Det har varit ett underbart år, fyllt av lyckliga vardagar.

Januari: Jag var på min första jobbresa till Stockholm och träffade Gudrun för första gången. Inspirerande och roligt! Vi firade även Jonas 30-årsdag med en mindre lyckad femkamp och jag började dansa jazzdans.

Februari: I februari stod jag med solig på ekodagarna på Dunkers i Helsingborg.


Mars: Helsingborgs dagblad kom på besök, vilket resulterade i tre helsidor och en stor bild på framsidan. Min mamma fyllde 60 och hade en rolig femtiotalsfest.
April: Vi firade påsk, tapetserade om och njöt av våren.

Maj: Vi såg Big Comedy, jag dansade i Landskrona dansstudios show på teatern, solig var med i en utställning på temat hållbart på galleri Purpur på Råå och jag och världens underbaraste man firade vår första bröllopsdag.

Juni: Vi firade en härlig midsommar ute i Bökebäck med våra fina grannar. Grillade, badade, spelade nattkubb och bara var tillsammans.

Juli: I vårt kollektivhus hade vi indisk årsfest, vi var på solig utflykt till Ven med goda vänner och paddlade på Immeln med familj och släkt. Vi såg Winnerbäck i Landskrona- en underbar kväll, julklapp från älsklingen, och solig blev äntligen ett registrerat varumärke. Bilden är från Flickorna Falks Fik som mamma ordnar varje år och lånad från Jonas blogg, titta gärna in där.

Augusti: Min älskling och jag åkte till Skanör, lekte i sanddynerna, beundrade alla de små färgglada bodarna och njöt av doften från ljungheden. Jag stod med solig på Malmöfestivalen, delade bord med Skirt-o-mania och Nelly design.

Foto: Jonas
September: Husets traditionsenliga helg på Bolmsö, en helg full av skratt, lekar, lingonplockning, kanotpaddling och mys vid lägerelden. I september föddes två fina barn bland våra nära vänner, det var val och solig medverkade i en utställning på Vuxenskolan.

Oktober: Hösten flöt på, vi jobbade och träffade vänner. Här slänger jag in en bild från en av de där underbara, alldeles vanliga dagarna, en lång söndagmorgon med korsord till frukosten.

November: Vi var på dop, på utflykt till Ystad och så hade vi en mysig hösthelg i vårt kära Bökebäck tillsammans med pysslingar, fostermostrar och diverse annan släkt. Trångt och mysigt!

December: Det var dags för dansshow igen, Good Jul-marknad helgen efter och sen firade vi pappas 65-årsdag med hans "löneslaveribefrielsefest" och en fridfull jul med familjen. Ett par dagar efter jul somnade Jonas mormor in lugnt och stilla.
På nyårsafton valde vi att fira ensamma, jag och Jonas. Det var den bästa nyårsafton jag nånsin haft och jag börjar 2011 med en känsla av att vara nyförälskad och väldigt lycklig.
Tack alla ni som är här, läser, kommenterar. Ni gör mig glad och jag önskar er ett riktigt fint år!

13 kommentarer:

Carolina sa...

God fortsättning!
Tack för att du bloggar, ger så otroligt härlig inspiration :)

Kottekott sa...

Önskar dig och Jonas en god fortsättning och att ni får ett fantastiskt 2011 tillsammans!

Kram

rino sa...

Du verkar ha ett bra liv.
Gott nytt 2011

Strömming sa...

God fortsättning! Önskar dig ett gott 2011! Tack för en härlig blogg!

Myssel sa...

Önskar er ett fint 2011!

Ulrika sa...

Åh, du, det var ett innehållsrikt år du haft! Hoppas att din dröm slår in under 2011! :)

popetotrora sa...

Roligt med en liten årssammanfattning! :-)

Önskar dig en God fortsättning på 2011!

Maria sa...

Ser ut som ett händelserikt och fint år! Önskar nästan att jag varit med på ett hörn ibland...=)
Hoppas att ert 2011 blir fint!

Tyg och otyg sa...

Du ser ut att ha haft ett härligt år, hoppas att nästa blir lika fint!

Hanna sa...

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, vad som hänt i bloggvärlden under året osv.. Ha en trevlig kväll!

Hanna sa...

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, se mina senaste tavlor osv.. Ha en trevlig kväll!

Junebacken! sa...

Jag blev glad av att läsa om ditt fina år!
Speciellt glad blev jag över er kärlek. =)
Du sprider glädje!

Evasleva sa...

Det ser verkligen ut att ha varit en fint år.
och man kan ju verkligen behöva år som är lite lugnare emellanåt. Speciellt efter ett sånt år som ni hade 09.