söndag 1 augusti 2010

Ett livstecken

Nej, jag ska inte tjata om att det var längesen och att jag är kass på att blogga, det blir bara tjatigt. Det är fortfarande sommar, fortfarande kan man cykla ner till havet och kasta sig i efter jobbet, fortfarande packar vi ner middagen i en korg och går ut och äter när vi känner för det, fortfarande är det mycket annat som lockar mer än datorn.

Men några kyligare dagar kom som en försmak av hösten. Dagar då vågorna dånade, stenarna rullade mot klipporna och jag fick värma mig med en kopp choklad på tåget hem från jobbet där höstkollektionen har kommit. Och jag kände att det ska bli riktigt mysigt med höst, fast nån månad till får den gärna vänta.

Jag har sytt en hel del till malmöfestivalen, men väntar lite med att visa upp det. Kan avslöja att det blir en del vuxenkjolar, förutom det vanliga. Kom gärna den 20-22 augusti. Än så länge får ni hålla till godo med ett litet ynkligt mobilfodral, en namnsdagspresent till lillasyster.


Och så har jag världens underbaraste, finaste man. Känner mig lite skrytig som tipsar om det, men läs gärna det här... Och när ni ändå är där så passa på att beundra hans foton och kommentera gärna ifall ni känner för det, så blir han glad.

5 kommentarer:

Emsters Alster sa...

Fint fodral och underbara tavla från din man!

od Andulky sa...

Grymt snyggt!

Kerstin sa...

Tack fina Sol, för mitt fina blomfodral. Tycker såå mycket om det.. Tack!
Kramar

mammagumman sa...

Kärlek är alltid lika fint! Kram Anna

rockefår sa...

Fint fodral!

Jeg har linket til din blogg i min da jeg skreiv hvor min inspirasjon og råd om "örngottstop" var funnet.
Håper det er greit, hvis ikke fjerner jeg denne linken igjen!
Jeg har laget en ørliten egen Rockefår variasjon. Ta gjerne en titt innom!

Takk skal du ha for gode tips!

Mvh Elisabeth