fredag 13 augusti 2010

Ekoreko och brokiga djur

Här sitter en liten skara brokiga djur och väntar på Malmöfestivalen. Det var ett tag sen jag sydde dem, men jag tänkte att det börjar bli dags att visa det jag sytt till marknaden. Det är verkligen inte mycket känner jag, tur att jag inte har eget bord. Jag ska dela med Elin som gör de finaste kjolarna, under namnet Skirt-o-mania och Nelly vars grejer jag gick på marknader och beundrade långt innan jag själv började sy till försäljning. Ser fram emot nästa helg!

Kom gärna förbi! Ekorekomarknadenmalmöfestivalen, fredagen den 20:e-söndagen den 22:e augusti, kl 11-21 alla dagar, på Skomakaregatan i Malmö (vid lilla torg). Hoppas vi ses!

10 kommentarer:

Kattching sa...

superhärliga djur!! hoppas dom hamnar hos någon liten kramsjuk! :)

Nina/littleperky sa...

Vilka fina djur!

erry sa...

Åh, så söta!! Jag hoppas att jag hinner ta en tripp till Malmö nästa helg o beskåda dem i verkligheten, men de är nog redan sålda då jag dyker upp. Vill gärna ha ett av de underbara mobilfodralen, kanske kan jag beställa senare, när du har tid att ta emot beställningar igen. Kram!

Fangoria sa...

Underbart söta!

Luna D Sign sa...

Hej! Vilken fin sida du har! Solig och glad! Tänkte passa på att meddela att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Randiga Tråden sa...

Helt bedårande.

Lilla Gryn sa...

Så fina!
Hoppas det går bra för dig på marknaden, tråkigt nog bor jag på tok för långt bort.

pippigul sa...

Har spanat runt på din blogg för första gången! Helt underbart!!!
Du gör så mycket fint!
Hit återkommer jag:)
Kram Tessan

Anonym sa...

Det var roligt att se dina fina grejer i verkligenheten i lördags. Det var jag som hade stått på Kronetorpsmöllan i Arlöv i somras. Kommer du ihåg mej ?
Jag skickar ett mail senare. Ha det så bra.

Solveig Lövendahl sa...

Tack allihopa!
Anonym, visst kommer jag ihåg dig. Maila gärna och ha det bra du med!