söndag 7 augusti 2016

Några av sommarens loppisfynd

Vi har haft tre ljuvliga semesterveckor ihop hela familjen och har en kvar innan det är dags för Lykke att skolas in på förskolan. Blandade känslor inför det, men det känns mest spännande och kul faktiskt. Hoppas innerligt att den känslan håller i sig. Vår sommar har varit och är väldigt fin, tänker att jag vill visa och berätta mer men nu blir det en snabb bild på några av sommarens loppisfynd. För en hel del loppisar har det blivit förstås, senast Suckarnas gång i Simrishamn igår. Där hittade jag bland annat plåtburken med hus som jag har suktat efter länge och även den lilla väskan som passar perfekt till mina knappar.
Boken i bakgrunden heter Klaras promenad och har fina bilder tycker jag, från en loppis i Höganäs. Klossarna/djurpusslet är från en leksaksloppis i Landskrona och de två små porslinssdjuren hittade jag i ett litet loppisstånd bakom en sjöbod på Hamnfestivalen i Limhamn. Söta tycker jag och definitivt värda den hela krona de kostade.
Har ni gjort några roliga loppisköp i sommar?

1 kommentar:

Anonym sa...

Flera, framförallt udda och ovanliga växter från diverse växtloppisar. Min pojke är så stor och lång så det där med att handla kläder på second hand är numer rätt klurigt. Framförallt om man bara kan tänka sig sportkläder :) Till en själv går det däremot utmärkt, bästa var en prickig omlottklänning för den enorma summan om 44 kronor. Ibland fattar jag inte varför människor köper nya kläder när det finns sådana kopiösa mängder för nästan inga pengar alls på second hand.
Ha en fortsatt trevlig sommar och hoppas att Lykkes förskola blir lika bra som Elliots. Tänk vilken tur han hade som fick Ida och din mamma som fröknar, utan dem hade han nog inte gått på den fantastiska skola han går på i dag <3 //Kicki