måndag 27 juni 2016

Midsommar

Alltså vilken sagomidsommar! Det var huset på landet med massor av nära och kära i olika åldrar, det var midsommarkransar, midsommarstång och midsommardans, det var nattdopp, blåbärsplockning och roddturer, det var jordgubbar, lägereld och knytkalas, det var vänskap, glädje och kärlek. Det var alldeles underbart helt enkelt.


Det finns tusen bilder att visa, här kommer några få från vår lilla blåbärsplockningspromenad. Först förbi fåren i hagen vid havet, de hade massor av gulliga lamm.


Och skogen var full av härliga bär.


Vi var 25 personer sammanlagt. På denna lilla runda var det bara jag, Jonas, Lykke, femåringen, tioåringen, sjuttonåringen och hennes pojkvän. Det var många vänner med till de lite större barnen och det känns så himla roligt. Att de inte slutar komma när de blir äldre (inte än i alla fall) utan att vi bara blir fler.


Jag är så glad att jag, Lykke, vi får vara en del av detta härliga gäng. Alla är så fina, barnen är så trygga. De mindre somnade härs och tvärs i famnen på de större. Alla och kanske speciellt de här två månar så mycket om Lykke, tar hand om henne, passar, leker, roar henne.


Inga kommentarer: