tisdag 11 mars 2014

Ett beslut och en underbar värme

Tanken var att vi skulle påbörja vårt nästa försök om ett par, tre veckor. Men så fick vi erbjudande om att göra en hysteroskopi för att kolla livmodern ordentligt, det innebär några månaders väntetid och sen några veckors läktid vilket gör att vi troligen inte kan påbörja vår nästa IVF förrän till hösten vilket känns alldeles för långt bort. Vi har redan väntat i månader på andra undersökningar och trodde det började bli dags. Men vi vill verkligen kolla upp allt som kan kollas upp, så så får det bli. Tålamod, tålamod, tålamod, vänta, vänta, vänta. Och leva under tiden.


Vi hade en väldigt fin söndag, först på kolonin och sen på kalas. Det har ju blivit alldeles fantastiskt varmt! Nästan försommarkänsla trots att det inte ens är mitten av mars.Mina föräldrar bjöd på nässelsoppa till förrätt, gjord på de första späda nässlorna och gräslök från trädgården, så gott.


Jag älskar verkligen den här tiden på året, hur det spirar och blommar, solen som värmer och man vet att allt det underbara, våren, sommaren, värmen ligger framför en. Älskar att bara sitta på vår lilla altans uppvärmda trägolv, känna solen värma ljuvligt skönt, ha doften av vår omkring sig och känna lycka över att finnas till.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Bra beslut! Och jag tycker att ni verkar leva så fint under er väntan och längtan! Kram!

Pia sa...

Vilka vackra krokusar. Helt fantastisk färg

Anonym sa...

Kram.
monicabergstrom@hotmail.com

Bea sa...

ta hand om er, vet att väntan är en pärs med alla undersökningar och allt. håller tummarna för att ni lyckas till slut! vet vilken pärs resan är! kram