tisdag 30 juli 2013

Vad bloggen ger

Sen sist har vi varit en fin vecka på Åland och hälsat på goda vänner, mer om det sen. Nu tänkte jag bara skriva kort för vi längtar ut till kolonin där det växer så det knakar. Det doftar underbart av nybakad hallonpaj här nu, vi packar med den och stannar över natten. Mysigt!
I alla fall, jag känner mig så tacksam över bloggen just nu och allt den ger, det vill säga er. Jag blir så oerhört glad över era kommentarer ska ni veta, känner mig så upplyft av all kärlek ni ger. I förrgår fick jag en avi till ett okänt paket, mycket spännande! Det visade sig innehålla ett underbart vackert tyg och ett så fint brev från en trogen kund och bloggläsare. Hon hade hittat tyget på en loppis på Öland och tänkt på mig "Kanske påminner det om vallmofälten du älskar så..." Ja det gör det. Du är så snäll, tusen tack fina du!
Igår blev det hastigt och lustigt bestämt träff med en vän som var på besök i Skåne. Vän skriver jag för det har vi blivit. Det började med ett mail, ett jackköp och en kort kommentar om barnlängtan, det fortsatte med många, många, längre och längre mail och nu några månader senare träffades vi. Så fint! Tänk så mycket underbara människor det finns i världen som man har så mycket gemensamt med, det gäller bara att båda ska våga öppna dörren lite grann så att man kan se det. Tusen tack för igår, det var fint att träffa dig!
Nu bär det av till kolonin och till en nytvättad värld som äntligen fått en rejäl och välbehövlig dos regn efter många härligt varma dagar. Hörs snart igen!

4 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Härligt sätt att skaffa sig nya vänner! Finns många man missar för att man skyndar för fort förbi.

Anonym sa...

Tack själv Solveig, det var jättekul att äntligen få träffa dig! Nästa gång kommer jag gärna till kolonin. Förmodligen är det då för sent för hallonpaj, men kanske äppelpaj!

Kram!

/Johanna

Solveig Lövendahl sa...

Du är så välkommen Johanna! Det kommer både hösthallon och björnbär också, och mycket, mycket äpplen så nån paj ska det nog kunna bli...

Anonym sa...

Hej! Hittade så mycket fin inspiration på din blogg. Såg också att vi delar barnlöshetsproblematiken.Uj uj, det var tufft med IVF! Men det verkar som du tar det lugnt och kan njuta av livet också- bra!!
För mig gick det just inte den vägen, men jag är en överlycklig mamma till en flicka från Indien. Om man tänker sig adoption som en möjlig väg att gå, vill jag bara säga att det är bäst att stå i kö ifall det kan bli aktuellt. Då har man liksom en avtagsväg och slipper vänta i kön sedan. Jag är glad att jag blev pushad själv :-)
Önskar dig lycka till på alla vis!
/M