lördag 18 maj 2013

Paradiset


Alltså jag kanske tjatar men jag måste bara berätta hur oerhört glad jag är för vår lilla koloni. Den är verkligen mitt, vårt, lilla paradis. Jag kan vara orolig, ledsen, spänd. Så fort jag kommer innanför grinden så fylls jag av ro. Av lycka över grödorna som gror och växer, blommorna som doftar, fåglarna som kvittrar och humlorna som surrar. Allt är enkelt, allt är vackert -paradiset på jorden.

Idag möttes Jonas och jag där efter jobbet, vattnade lite, drog upp några maskrosor och njöt av ron. Den ligger så bra till kolonin, mellan tågstationen och vårt hem. Det är lätt att stanna till en liten stund, plocka några blommor och grönsaker eller bara tanka lite harmoni. Fantastiskt, underbart lyxigt!

7 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Det ser härligt ut!/Åsa

Ulrika sa...

Du får tjata på hur mycket du vill om er koloni! En sådan står verkligen högt upp på min önskelista! Verkar underbart härligt att ha tillgång till en sådan.

Jo sa...

Trädgården är verkligen en lisa för själen! Jag är precis som du, jag "landar" när jag kommer ut och får greja med jorden. I år har det ju av förklarliga skäl blivit mindre sånt för min del, men idag satt jag i växthuset och planterade om ett par frösådder samtidigt som regnet smattrade mot rutorna -underbart och obetalbart!
Så jag förstår verkligen din kärlek till kolonin. För min del får du gärna tjata mer om den! :)

Rosa Gröns Handarbetsblogg sa...

Hejsan
Så trevligt att träffa dej, det var längesen.
Om du hör mer om höstmarknaden så får du gärna maila mej.
Jag brukar vara inne och titta hos dej, tycker du har så fina saker och man blir verkligen pigg av dina färger.
Ha en fortsatt bra dag.

Louise sa...

Åh jag vet precis vad du menar. Vi har en Odlingslott som skänker oerhört mycket glädje! Den allra bästa avkopplingen! Fin blogg du har förresten.

Tuvilda sa...

Vad härligt det låter! Fint med en liten stuga också! Grattis! :)

Solveig Lövendahl sa...

Tack fina, snälla ni!
Rosa Grön, detsamma! Jag ska göra mitt bästa för att komma ihåg att maila dig om jag hör mer. Påminn mig annars gärna framemot hösten.