tisdag 5 mars 2013

Solig unge och kolonipremiär

I veckan hade jag en fin dag med en god vän och hennes fina tvillingar. Väldigt uppmärksamma läsare kanske kommer ihåg tvillingbrallorna jag sydde för ett år sen. Den lite mindre tvillingen kunde fortfarande ha sina och hon var förstås helt bedårande söt i dem! Okej det beror ju inte direkt på byxorna, men de passade fint i alla fall.


Och så har det ju blivit riktigt vårigt sen sist också, helt underbart! I söndags var vi på kolonin, öppnade upp, släppte in solen och våren i den lilla stugan.

Och så beskar vi ett par av de vildvuxna äppelträden. Fint att sitta uppe i trädkronan i solens sken med utsikt över halva koloniområdet. Sen fikade vi kladdkaka med grädde på verandan, inte så dumt det heller faktiskt.

En vän kom förbi med händerna fulla av vintergäck och snödroppar. Underbara vår!

9 kommentarer:

Elin Forsgren sa...

Åh, så underbart! Vad jag längtar efter våren.. Men jag får nog längta ett bra tag till, för här har vi fortfarande metervis med snö...

od Andulky sa...

Så underbart!! Både barnet, byxorna och våren!

Ugglan sa...

Längtar också efter vår, men här (Uppsala)är det fortfarande snö. Tomaterna har dock snällt tittat upp och då känns det som om våren är på g.

Vårkramar!

Solveig Lövendahl sa...

Tack för era kommentarer!

Elin, oj metervis! Låter ju iofs också ganska härligt.

Od Andulky, eller hur!

Ugglan, underbart med tomater, jag har inte ens petat ner mina frön än. Börjar bli dags!

Saras pyssel sa...

Wow! Det där känns väldigt avlägset! Senast idag snöade det här! Men nu har vi vårvintern framför oss och den är inte alls dum! :-)

Liebling sa...

Hej! Så fint och jag förstår att du också gillar gulsnyggt! Vintergeck man blir så hopplaglad i hjärtat av dem! Sara

Ulrika sa...

Wow, så vårigt ni har det! Här är det fortfarande snö , men snön på gatorna har smält bort i alla fall!

Mia sa...

Det är så underbart att väcka upp sitt uterum och sin trädgård. Första fikan insvept i en massa filtar, för att man bara måste sitta ute på träbänken vid husväggen. Ja, det e gött det :)

j´shörnan sa...

hej jag läst din förra inlägg jag har varit med om att ett par bekanta var barnlösa väldigt länge och hade gjort och försökte allt möjligt för att bli föräldrar och när de hade gett upp alla hoppningar så blev frugan gravid och nu har de en 1åring som är världens sötaste pojke så ge inte upp ni kommer säker att ha samma tur. Lycka till!