tisdag 27 mars 2012

Maskrosor och engelsk konfekt

Jag har nog världens bästa kollegor, det är alltid roligt att komma till jobbet och få träffa dem, det är en sån fantastisk lyx att ha det så!
Lite extra roligt är det naturligtvis när ett stort paket ligger och väntar på en på jobbet en måndagsmorgon. När det dessutom innehåller en helt fantastiskt underbart vacker, solig, vårig duk som det bara skriker Solveig om så blir man ju hur glad som helst!

Fick dessutom ett fint kort och två par örhängen, allt second hand. Hade de gula clipsen igår, de påminner mig på samma gång om både engelsk konfekt och maskrosor, perfekt för jag gillar båda!

Nu är frågan bara om duken ska få vara duk, bli ett par små jackor eller nåt annat, kjol, klänning? Tål att tänkas på.

Vill bara visa er vårt köksfönster också där kastanjekvistarna slår ut för fullt. Mina föräldrar hade med dem när jag fyllde år och nu när de andra födelsedagsbuketterna börjar sjunga på sista versen så blir kastanjen bara vackrare för varje dag.

7 kommentarer:

[sarah lucy carin] sa...

käraste fina. är så lycklig som har en så färgsprakande vän. tyget är ju verkligen bara solveig och ingen annan. kram underbara!

Solveig Lövendahl sa...

Kram tillbaka kära Sarah!

MinaMirakel sa...

Duken är ju underbar, jag hade gjort en kjol av den!/Åsa

Carolina sa...

Vilket fint paket och vad härligt med goa kollegor :)
Jag har också den duken fast med gul bottenfärg. Blir nog fina Soligprodukter :)

Mia sa...

Kanske en jacka i storlek 6 år ;)

Maria sa...

Ja, ett riktigt soligt tyg! Grattis i efterskott!

Pia sa...

Jag tycker klänning. Till dig själv. Förstår att man säkert måste skarva med annat tyg men något så vackert och glatt vill man ju gärna bära själv så ofta man bara kan :)