tisdag 6 september 2011

Beställningar

Jag har fått lite beställningar på sista tiden. Inget konstigt, mina väl beprövade modeller: hängselbyxa med tillhörande mössa till nyfödd,

min farfarsskjorta, en riktig klassiker som jag inte gjort på ett tag

och slutligen en vuxenkjol.


Det kanske finns någon som undrar hur jag gör med beställningar, jag har ju inte hört av mig om det sen jag för väldigt längesen införde beställningsstopp. Jag vill inte bara sitta och sy beställningar och stressa över en lång lista som jag aldrig hinner ikapp så blir det för mycket så kommer jag att säga stopp igen, men en och annan beställning tar jag hemskt gärna emot så tveka inte att höra av dig om du är intresserad av något soligt.

5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Underbara hängslebyxor!/Åsa

Titti sa...

Jättefint kök ni har, och som vanligt fina kläder du sytt! Angående ditt problem med att kommentera på blogger så har jag också haft det. Byt web-läsare till Firefox om du inte redan har den, det funkade för mig, annars testa att rensa cookies mm från din web-läsare.

re.do sa...

Har också det där tyget och gjort en kjol av. Det är så mysigt. Vilken farfarsskjorta, helhäftig! Tror jag har sett min far i någon sådan liknande när han var liten.

Retro Elephant sa...

Underbara kläder du sytt!

//Lina

Jennie sa...

Åh, det var det finaste jag sett på länge! :)