söndag 13 juni 2010

Blommande brallor

Och nu var det ännu längre sen sist... Jag har inte ens något att skylla på, tiden bara går och bloggandet har inte haft så hög prioritet tyvärr. Jag ska försöka ändra på det, inte så så att jag prioriterar det framför att vara ute och njuta av sommaren eller mysa med älsklingen, men ett par inlägg i veckan borde jag väl kunna få till kan jag tycka. Det gör mig nämligen så väldigt glad att det finns folk som kommer hit och tittar och kommenterar, och jag vill hemskt gärna att ni ska fortsätta med det, så jag ska försöka skärpa mig. Tycker ju faktiskt om att blogga.
Dessa byxor ska med på sommarens marknader. Som det ser ut nu ska jag sälja på Korröfestivalen, 22-24 juli och förhoppningsvis på Malmöfestivalens rekomarknad, 20-22 augusti. Det rödblommiga tyget har jag fått av en väldigt snäll granne, jag tycker det är så himla fint, ska nog göra något till mig av det också.
Imorgon åker jag med jobbet på kollektionsvisning i Stockholm igen, ska bli roligt. Har en beställning med mig som ska levereras till en kollega där. Visar den när jag kommer tillbaka. Ha det skönt så länge så hörs vi snart!

16 kommentarer:

Helena sa...

Åhhh vilka läckra brallor!!! Man blir glad bara man ser de:) Tycker oxå helt klart om det rödvita tyget supermycket!!! Ser fram emot att se vad du gör till dig själv av det:)

Miiaoo sa...

Gillar verkligen det du syr! Kul att se ett nytt inlägg! =o))

finnkids sa...

Solig passar så bra in på ditt märke för dina kläder är så glada och soliga! Byxorna i rött gillar jag också och även de i grönt är så härligt somriga!

KlaramedK sa...

Jätteläckra brallor! Kul med festivalsommarförsäljning, hoppas det går åt som smör i solsken!

grønn sa...

ÅÅ-herlige bukser! Synes begge stoffene var knallfine!

MinaMirakel sa...

älskar dom gröna!/Åsa

MESC sa...

Finfina brallor! Gillar den röda tyget skarpt, har själv en stor bit av det, som jag inte har bestämt ändåmålet för...

SiriR sa...

Åh, så herlige stoffer du har sydd bukser av!! Kjempesfine:)

TRI o MAR sa...

Vilka fina byxor!! Underbara tyger! Trevlig och inspirerande blogg!

HönaPöna sa...

vilka härliga byxor, så fint med det röda tyget!

Doris_Assar sa...

HÄRLIGA!!! :-)

Lowellas tråd sa...

Hittade just till din blogg och det är jag glad att jag gjorde, otroligt mycket fint du gör! Verkligen passande namn oxå för kläderna skiner ikapp med solen :) Jättefina byxor! Varför hittar jag aldrig så fina tyger..????

SöstraMi sa...

Härliga färger och fint mönster! Man blir verkligen sugen....:-)

LADY JEN sa...

Riktigt fina byxor!!!

Solveig Lövendahl sa...

Tack för era fina kommentarer! Ni gör mig väldigt glad.

Nettan sa...

Helt underbara byxor! :)