fredag 22 maj 2009

Soligt eko-paket

Jag fick Malins mångahanda att pyssla till. Mitt främsta signaturplagg känns som min farfarsskjorta. Malin gillar unisex och jordnära färger och har en tre-årig son som gillar färgglatt, därför valde jag detta nya favorittyg, ganska jordnära men ändå färgglatt och soligt.

Malin fick ett blommigt påslakanstyg, en tvål gjord på återanvänd (renad!) olja från malmös falafelställen och eftersom hon ville sy mer till sig själv fick hon mitt grundmönster som jag har använt till nästan alla mina tunikor och klänningar. Se bilder och läs mer hos Malin och för er som inte känner till ekobytet kan ni läsa mer här.

Så här ser hårbanden ut som jag nämnde i ett tidigare inlägg. De har skickats till beställaren tillsammans med elefant, väska och mobilfodral.

Nu sitter jag och försöker skriva uppsats. Har för tillfället löjligt svårt att koncentrera mig. Goda vänner har i dagarna fått en liten dotter, andra vänner får barn precis när som helst, lillasyster har just gått vidare till rubgy-VM och jag gifter mig om en vecka och en dag.
Uppsats var det, ja. Suck!

14 kommentarer:

anna sa...

Så mycket fint! Du är så himla duktig!!

Skaparstigen sa...

Så fina saker du hinner med, mitt bland allt annat. Lycka till med sista bröllopsföerberedelserna då!

Heimlaga sa...

Jag förstår att det finns saker som lockar mer än att skriva uppsats!

MissKatka sa...

Åh, vilken skjorta. Vill ha en i vuxenstorlek.

Doris_Assar sa...

Underbart paket! Håller tummarna för att allt går enl planerna nu på slutspurten inför den stora dagen! :-) Lycka till! (om jag inte hinner in här innan nästa helg... :-) )

Bobo sa...

Lyllos den som får det paketet. Lycka till med bröllopet, plugga kan man göra sen. ;)

Ulrika sa...

Jag håller med Bobo!
Lycka till med allt inför bröllopet!

OttoPippi sa...

Underbart soligt paket!!!!

Lycka till med uppsatsen :-)

florin sa...

Oj, så svårt att fokusera på uppsats när så mycket roligt ch spännande händer!!!!

Finfina saker du sytt!!!! Som vanligt :-)

Retro Elephant sa...

Kul att du ville delta i min tävling! :)

//Lina

Kottekott sa...

Du gör så fina saker min vän!

Såg förresten lappen på anslagstavlan..var ska ni ta vägen....kram

Strömming sa...

Jättefint soligt paket!

Förstår att det är svårt att koncentrera sig på studierna just nu, lycka till med allt den kommande veckan och ha ett härligt bröllop!

Anonym sa...

Hej!

Vi älskade detta paket, verkligen! Har nu tagit mig friheten att rita av skjortan och sy en till i tyget du skickade. Min mening är verkligen inte att stjäla din design, hoppas du inte ser det så. Skjortan är ju bara så bra och något i den stil jag länge velat sy men inte åstadkommit. Nu får vi njuta av din design redan i vår istället för att vänta på att sonen växer till sig. Resultatet kan du se i min blogg.

Kram!

MaryLou sa...

For en superfin jakke!