onsdag 25 mars 2009

Bara en liten fundering

Som vanligt har det varit dåligt med uppdateringen här.
Idag och på fredag är jag ledig och ska äntligen klippa i mitt ljusgula sidentyg. Lite läskigt. Livet kommer att vara dubbelt och på det ska det vara en liten holkärm. Någon sykunnig som kan hjälpa mig att få dit den? Jag kan ju såklart sy fast den i stickningen runt ärmhålet, men det hade ju varit snyggare att få den mellan livets båda tyglager. Verkar svårt, nån som kan hjälpa mig?

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Nä, jag kan inte hjälpa dig, tyvärr. Men när du skriver att du ska ha en gul klänning kanske gröna örhängen kan passa. De är liksom gröna med mycket gult i, om du förstår. Kan försöka skicka en bra bild sen!

med nål och tråd sa...

Det borde väl gå att få till när du ska vändsy livet. Tråckla fast ärmen i något av tyglagren och så att den inte tjoxar när du ska sy ihop inner- och yttertygerna. Eller!?

anna sa...

Kan tyvärr inte hjälpa dig, men lycka till!!

OttoPippi sa...

Guuuud så spännande!!!!!!!!!!!!
Jag kan tyvärr inte hjäpa dig med sådana trixigheter. Hoppas att du får bra tips.... LYCKA TILL!!!

m sa...

Håller med "med nål och tråd". Så skulle jag också ha gjort. Lycka till!

Charlotte sa...

Jag håller också med. Sy fast ärmen räta mot räta på ena lagret innan du syr ihop dem. Det var så jag gjorde i den här klänningen: http://doddit.blogspot.com/2008/11/rocktjej.html

Hello sa...

Testsy! Om du gör momenten i fel ordning kan du råka sy en evighetsmaskin som inte går att vända rätt utan bara vänder sig in i sig själv, så att säga...(oh nej, jag har aldrig gjort det misstaget själv *ljuger*).

Det är ju inte så svårt att sy, men lite klurigt. Har du ärmsöm också? Eller är den mer som en "vinge"? Med ärmsöm kan ju ett alternativ vara att sy klänningslivet helt färdigt, med ärmar i, och sen sy fast foderlivet räta mot räta i halsringningen och därefter nästa fast det för hand runt ärmhålen. Då behövs det ingen stickning alls runt ärmhålen. Men det beror ju på modell.

Lycka till, i alla fall!

disa sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫