söndag 21 december 2008

En sån karl man har!

Nu har han inte bara virkat sig en grytlapp utan en alldeles egen mössa också! Jag är imponerad.
Tur har jag också minsann, jag vann nämligen en mössa hos Stina på Lika unika. Fick själv vara med och välja hur den skulle se ut. Utifrån mina önskemål (ullgarn, randigt, gult, orange, rött eller brunt) gjorde hon denna fantastiska mössa. Tusen tack Stina!
Tycker ni jag verkar lat som bara visar upp andras pyssel och inte gör något själv? Hm, kanske det. Tyvärr blir det inte så mycket sydda julklappar i år, har inte riktigt hunnits med.
Men pysslar gör jag i alla fall även om jag inte syr så mycket. Igår var systrarna här och vi gjorde kardemummatryffel, knäck, "mozartkulor" och cornflakescrisp. Och i fredags när jag kom hem från årets sista föreläsning kändes det så underbart med jullov så jag ställde mig och bakade kringlor och gjorde saffranstryffel. Mmmmmm...

7 kommentarer:

Krumelur sa...

Vilken duktig sambo du har!! Jättefina mössor! Vad mycket smaskens du har gjort dessutom!! Jag har gjort en variant på Rocky Road häromdagen, och hade tänkt hinna baka saffransbiscotti och koka knäck också...

Maria sa...

Vilka fina mössor ni har båda två! Önskar er en god jul!

Maria sa...

SÅ söta ni är i era virkade mössor!

Jes sa...

Vilken underbar mössa du vunnigt!!! & va fina ni är i era mössor båda två, imponerad av din sambos virkunskaper :)

God Jul & Gott nytt år

teresa sa...

Nu har jag rättat länkadressen till din blogg - tack för påpekandet.
Hoppas du får många besök - det är du värd!
Ha det fint o God Jul!

Lexxxie sa...

Ska visa min karl att din ta mig tusan virkat en mössa. Min har lovat att han ska virka en liten mus. Kom inte på något annant som gick snabbt. Men man kanske ska lägga ribban högre :) Väldigt fina mössor i alla fall!

God jul!

OttoPippi sa...

Så fina ni är!!! och duktiga båda två :-)
God Jul kära du!!!