tisdag 16 september 2008

Höstkasse

Synd inte den här är till mig för den hade jag gärna velat ha. Den här är beställd av en kund med väldigt bra smak och nu är tyget slut. Någon som har en bit av det att sälja?

11 kommentarer:

Carolina sa...

Underbar kasse! Har tyvärr inget tyg... men hade gärna haft det ;)

LumLum sa...

Så underbar! Nu blev jag inspirerad, och kanke ger mig på ngt liknande. Har en bit av det tyget liggande, dock inte till salu. Sydde en solhatt i det i somra till min lilltjej, och den är jag mycket förtjust i.

Sygryn sa...

Jättfin väska i underbart. Ja, man gråter en skvätt när ett härligt tyg tar slut;-)

anne sa...

Hej! Jag heter Anne och jag är jätte-nybörjare med att sy. Jag har en dotter på 9 månader som jag vill sy till och försöker därför hitta inspiration på olika sybloggar. Jag har varit inne här förut och sett hur mycket fina saker du syr.

Nu till det roliga. :) Jag var inne på en second hand för några veckor sen och såg just detta tyg som du nu söker efter. (Jag visste då inte detta, för det var ett tag sen) DIREKT när jag såg tyget så tänkte jag på "solig". Jag tror att jag mindes en otroligt fin jacka med liknande blom-mönster, fast med gul bakgrund du hade sytt till en grannpojke. Jag köpte tyget (gardinen som det var) och tänkte att jag nog kan hitta nåt kul att sy av det. Men det ligger bara här och jag vet inte vad jag ska göra med det. Och nu helt plötsligt så ser jag att du 1: har tyget och sytt en väska av det och 2: du behöver mer! Tyckte att det var så roligt eftersom jag tänkte på din blogg när jag såg tyget i affären. :)

Så. Om du vill, så kan jag skicka tyget till dig. Du har nog mer användning av det än mig. Jag letar ju efter 70-talstyger och jag tycker att det är fint, men jag tror att det är FÖR mycket brunt & orange för min smak. Eller jag vet inte, jag älskar blommorna, men ändå är det nåt med det som inte är jag. :)

Du får gärna köpa det, men ännu hellre skulle jag nog ta emot något litet till min dotter som du sytt. Nej, det är kanske för mycket begärt. Nu ska jag avsluta detta LÅNGA meddelande. :)

Hör av dig om du är intresserad!

vacker i brunt sa...

underbart tyg...jag förstår att du vill ha mer!!

Solveig Lövendahl sa...

Om jag vill Anne!! Ja det vill jag och det är definitivt inte för mycket begärt att jag syr något till din dotter. Gissa om jag är glad nu! Roligt att du tänkte på mig när du såg det också, och du har rätt om den gula jackan. Du kan väl maila mig på solveiglovendahl(a)hotmail.com så vi kan komma överens om något bra.

Kottemamman sa...

Jättefin!!!

Jennie sa...

Underbar!

Anonym sa...

Å vilken fin =) Jag blir alltid lite avis när jag kollar din blogg, du gör verkligen härliga kläder och saker!

OttoPippi sa...

Underbar!!

Jag har faktiskt också en liten bit kvar av detta tyg :-) :-) Kommer just nu inte ihåg hur mycket - men hör av dig om du vill ha ännu mer (än den bit du får av anne alltså)!

Ha det gött!

Inger sa...

WOW, vilka underbara grejer du gör. Det var jättelänge sedan jag sydde, borde ta upp det igen!
Tack för att du visar och inspirerar.