torsdag 17 juli 2008

Mitt underbara hemlispaket!


Jag är så glad!! Jag har fått ett alldeles underbart hemlispaket! En riktigt, riktigt fin klänning, är väldigt imponerad, vilket projekt, vilken grej!!! Och den passar perfekt både i storlek och smak. Du har verkligen förstått vad jag tycker om! (Live-bild kommer senare när jag inte är fullt så nymornad som jag känner mig nu.) Och presenterna! Superfina ljuslyktor i orange glas, värmeljus som sprider sin ljuvliga doft över hela paketet och två böcker, små citroner gula (som jag har velat läsa ett tag) och Mrs Dalloway. Tack snälla, fina hemlis du har verkligen gjort mig glad. Underbart paket!!
Vet dock inte alls vem du är, Liza? Man made? Nej jag vet inte, ska spana lite. Tack än en gång!

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Men vilken fin :) Förstår att du är lycklig över din Hemlis!

Solveig Lövendahl sa...

Jag undrar så vem det är ifrån... Liza var ju redan avslöjad och jes är tydligen bortrest. Kan det vara hon ändå? Eller mimmi, carolina, happy hippo? Pejgan igen kanske? Det är så svårt att gissa, man har ju mest sett vad folk syr för barnkläder. Det här är ju från någon som verkligen kan sy till vuxna. Ledtråd?

Anonym sa...

Superfint!!! Gillar verkligen klänningen, gud vilken duktig hemlis!!! Skriver anonymt annars vet du ju att det inte är jag som skickat :)

Anonym sa...

Jag vet inte om jag ska avslöja mig... jag är iaf en av de du gissat på...:-D och jag är vansinnigt lättad att du är nöjd!! *andas ut*pssst...jag tror att en bidragande orsak jag fick dig är att jag skrivit i hemlisbloggen att jag inte hade något emot att sy till vuxna....

Solveig Lövendahl sa...

Är det Pejgan igen?

Pejgan sa...

jepp!

Solveig Lövendahl sa...

Tack snälla Pejgan!!!!

Charleston sa...

WoW vilken klänning! Snygg!
"Snygg ska snyggt ha" :-D

Botilda sa...

Så himla snyggt! Grattis!