måndag 30 juni 2008Jag och min älskling var på merkado i helgen. Vi träffade Majtjho. Det var jätteroligt att få träffa henne, kändes nästan som om vi redan kände varandra. Min rosablommiga kasse fick följa med så att hon skulle känna igen mig (hon fick en sådan av mig i senaste hemlispaketet). Jag fick en Torild av henne, så himla snällt! Den bor i min kasse så jag kan krama den om jag känner mig stressad eller bara lite ensam. Man blir så lugn och glad av en liten Torild i handen!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh vad fin, jag vill också ha en Torild. Har gillar dem ända sen jag hittade hennes blogg. Vad är de fyllda med förresten?

Mian sa...

Väsktyget är sååå fint! Finns det att få tag på någonstans?

Solveig Lövendahl sa...

Torildarna är mjuka och goa, fyllda med någon vadd och en liten pingla.
Jag är också väldigt förtjust i väsktyget. Det här är min mammas gamla gardiner, annars kan det dyka upp ibland på ställen där man hittar gamla tyger(exempelvis tradera). Om man har tur...

Majtjho sa...

Åh så härligt att höra att du tar väl hand om in lilla Torild. Håller på att fylla upp lagret till nästa omgång. Kul att ses igen!

linnzan sa...

Vad söt den lilla Torild är!

PiraPäron sa...

Gillar också Torild och är mycket imponerad över dina egna alster. Säljer du också på Merkado? Brukar smyga förbi där och inhämta lite inspiration... Vi kanske ses nästa gång :-)