fredag 4 april 2008

Tack snälla hemlis!
Nu har jag äntligen kunnat hämta mitt paket, det har legat på posten och väntat flera dagar. Jag fick två fantastiskt fina blommiga tyger, ett turkosblått tyg, matchande blått band, knappnålar, små blå kristaller att stryka fast, fiskknappar, te som luktar väldigt gott, en hel bok med stickinspiration och sist men inte minst så har min snälla hemlis sytt två plagg till mig! Ett somrigt set, omlottkjol i ett skimrande tyg och med en jättefin trollslända på knäppkedjan och en randig topp med blommor på. Jag har provat och det passar finfint. Och till slut ett brev med sommarbild och önskan om en fantastisk sommar. Det önskar jag dig också min hemlis! Ett stort tack för det fina, generösa paketet!
Men vem kan det vara? Jag gissar på Pejgan.

6 kommentarer:

Pejgan sa...

visst är det jag :-D Men hur i hela friden gissade du DET? hm... tyget i kjolen kanske?

Cecilia sa...

Oj hjälp, det var det läckraste och mest välkomponerade paket jag sett på länge :) Snacka om avundsjuk.

GOBLIgobli sa...

Åå vilken snygg topp!! Klart annorlunda skärning på ärmarna och såå toppensnyggt! Likaså det övriga i paketet, helt suveränt!
Jag hade aldrig vågat sy vuxenkläder till en hemlis...

Solveig Lövendahl sa...

Tack än en gång Pejgan! Jag tittade igenom vilka som inte redan var avslöjade och vilka av dem som hade overlock. Av de få som blev kvar kändes det mest som du. Jag tycker också det var modigt att sy vuxenkläder till en hemlis.

Pejgan sa...

Nu blir jag jättegenerad. *rodnar så där klädsamt*

Jag hade jätteångest över att sy vuxenkläder men det kändes så tråkigt att sy strandväska när alla andra gjort det. Och någon gång ska man väl våga :-)

Men jag velade många varv ;-)

Jes sa...

Vilket underbart paket, va roligt att hon sytt kläder till dig, modigt pejgan!!!!