lördag 26 april 2008Ett gäng mössor som följde med till basaren för ett par veckor sen, några är fleecefodrade och några har trikåfoder. Tycker själv att den här modellen är himla söt.

9 kommentarer:

GoSi sa...

Åhh, så läckra! Klänningen under var också himla söt...du gör så mycket fint!

J.La sa...

Vilka fina! :)

á Yeliqa sa...

Åh så söta mössor :)

rino sa...

ja, jättefin modell. Faller särskilt för den gröna

Botilda sa...

Väldigt fina! Den med äpplen på skapar extremt ha-begär ;-) (fast mitt barn gillar inte saker som knyts eller knäpps under hakan, så jag får hitta på andra modeller i stället)

Jes sa...

Vilka underbara mössor, och vilka tyger:) me like. HAr du gjort mönstret själv ?

Solveig Lövendahl sa...

Tack för alla fina kommentarer! Ja, jag har gjort mönstret själv. Blev inspirerad av en mössa som jag såg på en blogg fast tyvärr kommer jag inte ihåg vilken.

linnzan sa...

Håller med om att modellen är kanonfin! Och det gröna tyget är riktigt läckert!

emilie sa...

Åh, vilka fina mössor. Jag är ny med både symaskiner och bloggande. Jag har precis startat min blogg, fast jag har inte haft tid att skriva något än. Har fullt upp med en förkyld sjumånaders bebis, och en tjalle tvärvigg tvååring just nu, och försöker sy emellanåt, med för det mesta katastrofala resultat. Hur funkar det i syvärlden, kan man be snällt om ett mönster eller byta mot något annat? Fast jag har väl inte så mycket jag kan ge ett proffs direkt... Om det är något du skulle kunna tänkas vilja ha från Australien kanske??? (Bor där). Om inte du vill så förstår jag absolut!!! Jättefina iallafall, och allt annat du gör. Hur lärde du dig att sy så bra?? Jag ska gå en kurs, har glömt allt jag lärde mig i skolan, fast det är ju inte så konstigt (är 32 år), och sen var jag inte så intresserad i symaskiner då. Jag var bättre på att snickra och måla... Oj vad långt det blev, sorry!! Hälsningar från 40 grader och sol, och alldeles för varmt... Emilie
emilie.pettersson@exemail.com.au