söndag 14 augusti 2011

Höstlängtan

Det var längesen igen. Konstigt, jag längtar efter att blogga, ändå så kommer hela tiden annat emellan. Nu har jag i alla fall en massa saker jag vill visa er. Vår nyrenoverade lägenhet, en klänning som jag sydde mig till en fin väns bröllop och en massa annat. Jag börjar med några bilder från gårdagen så bloggar jag mer snart:
Jag och mamma åkte till landet för att tapetsera och fixa lite. Det råkade visst vara en stor loppis en knapp mil bort och den kunde vi förstås inte motstå. Vi gjorde inga superfynd, men fick i alla fall en ordentlig dos motion. Vi råkade nämligen cykla till Himmelstorp istället för Björkeröd först så det blev till att trampa upp och ner för Kullaberg en extra gång. Men vad gör det när det är så vackert överallt?
Jag blir så lycklig av alla underbara höstfärger. Rönnbär, renfana, plommon i alla färger. Fortfarande tror jag på några varma sommardagar till, men jag har nog aldrig längtat så efter hösten som i år. Anledningen till det får vara en hemlis ett tag till, men jag lovar berätta så småningom. Tills dess njuter jag av varma koftor och sjalar, klar höstluft och lite sensommarsol. Hoppas ni gör detsamma så hörs vi snart igen!

3 kommentarer:

Maria sa...

Vilka fina bilder! Njut av hösten. Det känns som dina färger!

carina sa...

Vilka färger! Men nu blir jag nyfiken på din hemlis!

Mia sa...

ser många fina färger som matchar ert kök... eller är det köket som matchar er ;). Vill alltid veta hemlisar direkt, men ska försöka bärga mig!