söndag 10 juli 2011

Klänning, elefanter och en ny grej

Hoppas ni har en härlig sommar alla bloggvänner! Själv njuter jag i fulla drag och det blir inte mycket tid vid varken dator eller symaskin. Desto mer tid på altanen med grannarna eller på en filt på stranden med älsklingen. Har hittat en ny grej också- inlines! Häromdagen åkte vi, jag och Johnny som har invigt mig i denna sport, till Barsebäcks hamn och tillbaka. En liten tur på 4 mil. Jag är verkligen inte den sportiga typen, men det var fantastiskt härligt att susa fram perfekt i takt med Johnny och med vinden i håret. God glass och ett kvällsdopp och sen hem igen. Ängsblommorna doftade längs vägen och solnedgången färgade fälten. Vackert! Och riktigt kul att ha hittat ett sätt att röra på mig som jag faktiskt tycker är roligt på riktigt. Här kan man läsa mer.

Vi har också besökt en liten vän som fyllde tre år, hon fick en klänning i lappteknik.

Och ett par stycken var det i alla fall som nappade på mitt elefanterbjudande, tack ni som hjälpte mig att tömma lagret!


Fortsatt fin sommar önskar jag er alla!

5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vilken fin klänning!/Åsa

Hanna sa...

Jättefin somrig klänning!

Retroknappen sa...

Underbart söt klänning!

Ninni sa...

Underbara elefanter! Allt du syr är ju helt fantastiskt och jätteinspirerande (även fast jag aldrig får något gjort själv) tycker jag.

nook elin sa...

Finaste klänningen jag någonsin sett tror jag!