tisdag 14 september 2010

Bebisar!

Äntligen har jag fyllt på butik solig med lite saker, detta kuddfodral till exempel. Ta gärna en titt!
Det har varit en spännande vecka. Inte mindre än två små bebisar har sett dagens ljus bland de närmsta vännerna. Först kom lilla Nilia, vars mamma var ena halvan av SolveigåRebecka under hela min uppväxt. Känns stort att någon jag känt så länge och varit så nära sen vi var sju år nu plötsligt är mamma. När det kommer till kläder har vi väldigt olika smak och det var en utmaning att sy någon som vi båda kunde tycka var fint. Det blev en liten tröja med raglanärm, dragkedja fram, gula kontrastsömmar och "älskad" tryckt på ryggen.
Tyvärr blev bilderna rätt kassa, men ni fattar ungefär i alla fall. Bebis nr 2 föddes igår och eftersom förlossningen gick så snabbt och bra och eftersom hon bor bara någon meter från vår dörr hann vi faktiskt hälsa på henne redan igår. Idag har det varit bebisbesök hela dagen, två underbart fina flickor!

7 kommentarer:

Helena sa...

Vilket helt underbart kuddfodral!!! Å superhärligt med alldeles nya små bebisar:) Jackan blev supersöt...speciellt med det fina trycket på ryggen:)

OttoPippi sa...

Hej igen! Och tusen tack för din kommentar!!! Alltid lika härligt att gå in på din blogg och njuta av det du gjort. för det gör jag faktiskt. Läste ditt inlägg om permanent beställningsstopp. Funderar på att göra detsamma. Jag hinner aldrig sy det jag själv vill. Har bara en lång beställningskö....
KRAM!!!

Camilla sa...

Åh, wow vilket kuddfodral, älskar de färgerna.

KATTCHING sa...

magiskt fina saker du syr, som vanligt! :) och va härligt med bäbisbesök! :)

Kerstin sa...

Gullegullis-gulligt alltihop!
Vilken mysig dag det låter som.. med två små skatter!
Fiin tröja. Och Gosigt kuddfodral.
När ses vi SolSyster?..
Längtar efter dig!

SiriR sa...

For en herlig pute! Så fine farger.

Og søt liten baby jakke:)

Anonym sa...

Oh! Grym kudde!