lördag 23 augusti 2008

Slutet gott, allting gott!

Igår var på många sätt inte riktigt min dag. Det började med att jag skulle till Helsingborg och bland annat leverera två klänningar som min goda vän I hade sytt. Väl där inser jag att jag inte har kassen med klänningarna med mig. Jag är helt säker på att jag hade den med mig hemifrån. Förstår ni ångesten när jag inser att jag har slarvat bort hennes fina alster... De kan ligga på bussen, tåget, cykeln, någon annanstans...
Senare på kvällen började tåget som jag satt på brinna! Jätteotäckt. Som tur var hann alla av och ingen blev skadad.
Vad som kunde blivit en riktigt katastrofal dag blev till slut riktigt bra tack vare:
Mamma och storasyster som jag fikade med, supersnälla Sarah som letade upp min glömda kasse (på busshållsplatsen!), lillasyster som jag strosade på malmöfestivalen med, min älskade Jonas som hade en varm famn att krypa upp i när jag äntligen kom hem (och dessutom hade bullat upp med godis, vindruvor och en bukett underbart vackra rosor (rättvisemärkta såklart)) och sist men inte minst Cecilia som hade prickat in den här dagen för min paketleverans.
Tack underbara människor!

Från Cecilia fick jag som överenskommet (i utbyte mot lövjackan och den gröna elefanten nedan) en brun velourhoodie med gula detaljer och matchande elefantmössa (till framtida barn) och en elefantmössa till mig.
Snälla Cecilia hade även skickat med en present som inte fastnade på bild, en jättesöt nåldyna med gröna klöver. Allt är så proffsigt och välsytt och min mössa sitter perfekt,
tror aldrig jag har haft en mössa som sitter så skönt.
Tack Cecilia, jag är väldigt glad för de fina sakerna! PS. Mössan är brun med gul elefant. Se bättre bild på Cecilias blogg.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh vad mössan passar bra på dig och mina favoritfärger också. Fick ännu en beställning på samma färger direkt efter att jag visat upp din mössa :) Undra vilken dag jag tröttnar på att sy dessa elefanter?!

Slutet gott ändå, låter inte som din dag började på bästa sätt. Kram!

Sygryn sa...

Vilken tur att denna dag slutade så bra ändå! Snygg mössa!

Cecilia sa...

Hej igen, nu har du en nominering att hämta hos mig :)

cec