lördag 23 februari 2008

Ibland får jag höra att jag bara gör tjejkläder. Men jag vill ju just att även små pojkar ska få blomma och lysa som solen. På klädaffärernas killavdelningar hittar man fortfarande mest grått och blått och ytterst sällan något blommigt.
Den här jackan tycker jag själv är något av det finaste jag sytt. Att den är beställd till en liten pojke gör mig lite extra glad.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hi, look here

kilje sa...

Jösses vilken snygg jacka. Skulle bestämt inte ha något emot om den satt på min 2 åriga pojke. Mer blommor och färg till killarna!

vacker i brunt sa...

eftersom jag nu har en liten lillebror här hemma håller jag med!!! Vill ha fina färger och mönster på honom!!!! Jackan var super fin!!!!!!

Kattching sa...

riktigt riktigt fin jacka!! härligt tyg och snygg modell!

Lina sa...

Oj, vilken fin jacka!
Går den att beställa? I så fall vill jag ha en, bums!

á Yeliqa sa...

Kanonfin jacka !!!

Jes sa...

Vilken helt underbar jacka, så fin klart en pojke kan ha blommig jacka, det är så synd att kill avdelningarna är så tråkiga i de flesta barnkläder.

Solveig Lövendahl sa...

Tack för alla fina kommentarer! Lina, jag har tyg till en jacka till. Skicka ett mail om du är intresserad. Först till kvarn...

GoSi sa...

Hjälp, vilken kanonsnygg jacka! Jag skulle absolut sätta på min pojk en så underbart blommig jacka... Oj, vad jag längtar till våren!

Florin sa...

Oj, oj, oj!!!! Jag finner inte ord... Den är UNDERBAR!!!

kokos flanell sa...

superfin jacka! såhär när solen börjat visa sig och man känner hopp för våren passar den ju utmärkt.

Thea sa...

Helt underbar! Vilken solig liten kille det kommer att bli!

Har du fodrat med fleece?