söndag 13 september 2015

Rävigt!

När jag frågade vad ni ville se här på bloggen kom önskemål om att kika in i min och Lykkes garderober. Mer än gärna säger jag (har jag sagt att jag tycker barnkläder är något av det roligaste som finns?) och börjar med en titt på en liten del av Lykkes höstkläder.


En trend som vi fallit pladask för är alla dessa rävar som dyker upp överallt. Lykke har ju sin kära Rävis som jag har sytt, som är med överallt och som hon sover nos mot nos med. När vi såg rävmössan på Lindex så kändes den självklar till Lykke. De är ganska så gulliga när de sitter där bredvid varandra i vagnen, Rävis och min älskade lilla Lykke med rävmössan. Kappan är jag också väldigt glad för, lyxshoppad från froy&dind i Malmös finaste butik Liebling. Rävbody från Sture&Lisa och strumpor från Lindex och Zara.


Stickade tröjor är jag väldigt svag för, eller stickat överhuvudtaget. Detta är bara ett litet urval. Den allra finaste har Lykkes farmor stickat. Den låg tyvärr i tvätten så den får jag visa en annan dag (det går ju faktiskt åt ganska mycket kläder när bebisar äter mat, tur det! ;) ). Allt på denna bilden har jag haft långt innan Lykke ens fanns i min mage, förutom byxorna. De är också lyx köpta på liebling, från bric-a-brac. Jag tänker att det är okej att unna sig (eller barnet) lite lyx (speciellt om det är eko och schysst på alla vis förstås) ibland när man som jag annars köper det mesta på loppis. Den översta och den nedersta tröjan plus skorna är loppisfynd, den bruna med ärmlapparna är fyndad på hm-rea för några år sen och den gula har jag sytt av en gammal loppiströja för väääldigt längesen. Apropå det lade jag för ett tag sen till ett arkiv i högerkanten här på bloggen. Roligt att bläddra i tycker jag själv, för jag har ju faktiskt bloggat ganska länge nu, drygt åtta år minsann!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Underbara kläder, det är så roligt att se det som Lykke ska använda i höst.
Jag älskar att se allt hon använder.
Kram till er alla, och en extra till Lykke.
Från anonym Lena.

SiriR sa...

Åh, så masse fint! Bloggen din er et så fargerikt og flott univers, alltid fint å kikke forbi:)

Harefrøken sa...

Gode farger og helt i tråd med årstiden😉