torsdag 9 januari 2020

Årssammanfattning 2019

Hej kära, men ganska bortglömda blogg! Där gick hösten snabbt som tusan och julen med. Vi har haft en helt underbar december och jul- och nyårsafton. Jag älskar verkligen advents- och jultiden med allt mys, pyssel och bak och att få uppleva det med mina älskade barn gör mig så väldigt lycklig. Mycket tacksam. Överlag börjar livet sakta men säkert kännas lättare och lättare. Alltså, det är helt klart tufft med tre små i ungefär samma ålder, tre med starka viljor. Mycket bråk, skrik och konkurrens blir det och jag får nervsammanbrott, dåndimpen och blir vansinnig i största allmänhet ganska ofta (läs böckerna om Olle och Bolle och dubbla bråket och intensiteten där för en inblick i vår lilla värld) men nu har de alla tre iaf (peppar, peppar, peppar, peppar) faktiskt börjat sova ganska så bra och det är underbart skönt.

Vad har vi gjort i år då? Tja, inget sådär jättespeciellt, men vi har en väldigt härlig vardag. Vi träffar mycket fina vänner, och våra föräldrar, leker och pysslar, klättrar och busar. I januari firade vi Lykkes fyraårsdag (och tänk, nu blir hon snart fem!), i februari bowlade vi med grannarna i huset och pysslade på biblioteket och muséet (Landskrona museum är toppen för barn, hett tips!). I mars var det massor av kalas, för mig, min mamma och Lykkes bästis Iris. I april firade vi påsk under flera veckor med massor av pyssel, äggjakter och världens sötaste påskkärringar och sen kom maj då Frank och Sixten fyllde två och Jonas och jag firade tio år som gifta. Älskar honom mer än nånsin och är så lycklig över att få dela livet med denna fina man. Lite bamselopp och fin utflykt till Ängelholms hembygdspark på det. Efter det kom hela ljuvliga sommaren och den var verkligen fin med massor av ledig tid tillsammans, mycket kolonihäng och förstås många fina utflykter. Finns mer att läsa om det här.
I september åkte vi till Bakken med några av våra finaste vänner och det var så härligt. Alla åkte med alla, Lykke åkte radiobilarna med en av papporna som var med, den andra tog med alla våra barn på en grodtur så jag och Jonas fick åka en egen sväng, de stora barnen som var med åkte med våra små. Det är såå fint med vänner! Oktober kom med en väldigt efterlängtad halloween och vi karvade pumpor och gjorde skuggslem för glatta livet innan julpysslandet började smyga sig på redan i november för att bryta ut för fullt i december. Som det har pysslats, gått på julmarknader, snackats med tomtar, slagits in julklappar, bakats och sjungits julsånger med små söta barnröster. Luciahelgen hann barnen lussa både på förskolan och i huset innan vi överraskade Jonas med en hejdundrande 40-årsfest. Det var roligt och vi har verkligen så fina människor omkring oss. Jag tror det blir det tydligaste det här året, tacksamheten över vännerna som finns där och betyder så mycket. Och förstås en oändligt stor tacksamhet över min familj, att det har blivit så här bra. Det har ju inte varit gratis. Som vi har kämpat, först i många år för att få barn och sen framförallt det första sömnlösa året med tre 0-2-åringar. Det var inte kul. Nu är det kul. Och fortfarande ganska krävande, jag är rejält sliten och drömmer om lite vila, lite lugn, en liten paus ibland från intensiteten och bråket, men mest är det fint. Väldigt, väldigt fint. Hur har ni det nuförtiden? Finns det kvar några som kämpar för att få barn här? I såfall önskar jag er all lycka och till er alla ett riktigt fint 2020 med mycket glädje, mycket lugn (typ det finaste jag kan tänka mig just nu) eller helt enkelt mycket av det ni behöver och önskar er. Kram på er!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för din årssammanfattning, vad roligt att höra att ni har haft ett bra år!
Hoppas att du får sova mer och bättre och att det lugnar ner sig lite med barnen. Fullt upp förstår jag, men också roligt, och vilken lycka med tre så fina barn... :) /Annika F

Solveig Lövendahl sa...

Tack Annika, absolut! Oerhört stor lycka. Gott nytt år till dig!

Casa Annika sa...

Vilket lyckligt år ni har haft! Så fint att läsa! Jag önskar er ett minst lika lyckligt 2020, fast med mer sömn och vila!

Dalola sa...

💕

dercy lyne sa...

Hej, jag heter Darci Lyne, jag kommer från New Jersey, USA. Jag läste en postkommentar online av en Los Angeles Based Journalist avslöjar hur han permanent botade svag erektion och snabb utlösning 2 månader efter att hans fru lämnade honom och han sa också att Dr. NOSA får sin ex-fru att återvända efter 2 års åtskillnad. Jag kontaktade samma Dr. NOSA på grund av mina utmaningar i livet, jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde att vittnesmål är ett verkligt bevis. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
Jag hade så tur att stöta på SVARTA MAGISKA STAVNINGAR
 Caster personlig kontakt
 -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan honom. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.NOSA lanserade en Magic Love-spell, ringer min man mig på mobiltelefonen och han återvänder hemifrån. Tack så mycket för att du tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är alltid skulda. idag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... det kan du också
WhatsApp med honom-- +2349083639501
* Love Spells Win-Back Ex-lover
* Magi för framgång och marknadsföring
* lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDDSHOOK
* förbannelse upplösning
  Skilsmässa problemlösning?
  lösningen på sjukdom och sjukdomar i kroppen vill ha en kärlek för en ny älskare?
* andlig rening
* fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
* dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV

Unknown sa...

Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

Plus, making money with it is as easy as 1..2..3!

It's super easy how it works...

STEP 1. Input into the system what affiliate products the system will promote
STEP 2. Add PUSH BUTTON TRAFFIC (this ONLY takes 2 minutes)
STEP 3. See how the affiliate products system grow your list and sell your affiliate products on it's own!

So, do you want to start making profits?

The solution is right here

Simon Durochefort sa...

Få enkel, snabb och pålitlig kredit från oss på några timmar utan att behöva resa.
För mer information: simondurochefort@gmail.com

Trisna sa...

OKE!
Don’t forget to Visit Us
IT TELKOM SURABAYA