måndag 2 juni 2014

Sommartider

Igår var vi på kolonin och plockade årets första jordgubbar, gott! Och tidigt, jordgubbar i maj tänkte jag, men det har ju faktiskt gått och blivit juni, tänka sig.


Annars känns det inte som om tiden går så fort, har legat hemma väldigt mycket, men mår bättre nu och ska förhoppningsvis börja jobba på torsdag. Överstimuleringen har lagt sig en del och nu mår jag mest illa på grund av graviditeten och det är ju som det ska. Har också fått väldigt tidig foglossning (började redan i v 5). Dels har jag ju fått ett rejält hormonpåslag i och med överstimuleringen och dels är jag överrörlig och då kan det tydligen bli så. Om det går bra med den lilla så tar jag det så gärna. Nästa onsdag ska vi på UL om vi kommer så långt. Dit har vi ju kommit en gång tidigare och då hade den lilla dött. Är fruktansvärt rädd. Skulle väldigt gärna sövas ner och väckas om några veckor för att få höra att allt är bra. Men så funkar det ju tyvärr inte så det är bara att göra sitt bästa för att få tiden att gå och ha det bra. Jordgubbarna och sommartiden hjälper ju till en del i alla fall.

8 kommentarer:

Klockarbarn sa...

Jag skrattade när jag läste att du blev lite starstrucked över John Taylor. Hade jag också blivit. Trädgårdsmåndag är ett av mina favoritprogram och jag gillar Hundra procent bonde också.
Sänder också extra varma tankar till er.

Ulrika sa...

Låter underbart med jordgubbar! Om du mest ska ligga stilla och har en smart telefon rekommenderar jag dig att gå med i Instagram. Det är många bloggare i vår sfär som finns där. Vore kul om du kommer också! Är så glad för er skull nu!

Fiff sa...

Tänker ofta på dig och undrar hur det går för det lilla livet. Hoppas på det allra bästa ♥ härligt med jordgubbar! mina är inte riktigt där ännu...

Borgmästaren sa...

Vad gott det ser ut, serverat på finast retroporslinet! Lycka till med magen! Håller tummarna för dig!

erika sa...

Kram

Anonym sa...

Tittar in bara för att skicka ett gäng kramar. Vet alldeles för väl vad du går igenom...

Många kramar
//Sofie i Kristianstad

Emmas dagar sa...

HoppasHoppasHoppas!!!

Thelma och jag sa...

Jordgubbar!! Härligt! Mina e nog för gamla men ngr av dom blommar så snällt så dom får va kvar. Sliter ju bort så mkt annat gammalt :).