tisdag 7 september 2010

Utställning

Vuxenskolan hörde av sig i början av sommaren och undrade om jag ville medverka i deras utställning. Den gick av stapeln i torsdags och mitt bidrag såg ut så här:
Blandade plagg på en tvättlina och en kort text om miljö och återanvändning.

En liten jacka (som jag sydde till Malmöfestivalen men bestämde mig för att spara, vilket jag är väldigt glad över med tanke på jackorna jag hade med blev stulna) och mina tankar kring genus och blommiga, färgglada kläder.


Jag ville också visa lite vuxenkläder och valde att göra det i fotoform, dels för att få lite variation och dels för att det inte ser så snyggt ut att hänga upp många så stora kläder. Jonas har förstås fotat, läs gärna mer om fotosessionen här. Det var ingen van modefotograf och definitivt ingen van modell, men det var roligt och jag är nöjd med resultatet. Tack för hjälpen älskling!

13 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Vilken fin utställning det måste varit med dina fina kläder. Gillar verkligen dina vuxenkläder och fotocollaget är superfint.

od Andulky sa...

Jättefint!! Härliga bilder på dig!

Anonym sa...

Så underbara kläder och vilket fint bidrag du gjorde. Blev extra sugen på sparkbyxorna, gulblommiga linnet och den gröna vuxentunikan. En sådan vill jag ha...

jejja79 sa...

bilderna på dig i dina egna alster är helt klart en av mina favoriter. Härliga färger och snygg modell ;) Kul med en liten utställning, hoppas att det öppnar fler dörrar i framtiden. kram

AttenKattenNoa sa...

Åh! Så fint du gjorde på utställningen. Bilderna var härliga och man blir glad av dem. Läste texten (så mycket jag kunde se) och blir mer o mer övertygad om att återvinning av tyger är bra. Känns fint i hjärtat :) Heja dig och ditt färgglada liv!

erry sa...

Sååå fin utställning! Fotona blev helt underbara, Jonas är en riktigt duktig fotograf o du är en riktigt bra modell!! Åh, vad jag önskar mig en klänning sydd av dig, de är så grymt fina!

Jonas Lövendahl sa...

Vassegod!

nelly sa...

soliga solveigs supersnygga skapelser. självaste solen söt som socker!

Anja Allvin sa...

Jättefint!!! Som vanligt. Jag har en tävling på min sida som kanske kan vara intressant för dig http://ladushkidesign.blogspot.com/

Solveig Lövendahl sa...

Tack snälla, söta ni!

Carro, linnet finns till salu i butik solig (http://butiksolig.blogspot.com) ifall du är intresserad.

SöstraMi sa...

Jättefin utställning!!! Fotona var ju hemskt fina - en ny nisch för pojkvännen kanske?

Såå roligt att se:-)

Strumpetossa sa...

Vad kul!! Superhärliga foton! :)

www.nusse.nu sa...

Härliga foton!