tisdag 16 december 2008

Inte så spännande kanske...


...men nu är de sista elefanterna som skulle iväg innan jul skickade. Den ena fick följa med sin kompis, juniforms-elefanten till Krumelur-Carolina. Det var lite roligt, vi hade bestämt ett elefantbyte redan innan utställningen och sen fick Carolina en elefant i utlottningen hos Juniform. Jag fick något alldeles underbart fint, både i bytet med Carolina och i utställningsutlottningen. Lovar att visa upp båda sakerna så fort jag lyckas få bilder på dem.

8 kommentarer:

Maria sa...

SÅ gulliga de är dina elefanter. Speciellt den hjärtiga!

Roligt att du är med i utlottningen hos mig, lycka till!

Anna Stilla sa...

Jag har hittat till dig via Maria -Jag Blommar. Din blogg är verkligen solig och sprider en sådan glädje att jag kan inte lämna den utan att säga det!

Crew sa...

Instämmer med föregående talare! Din blogg e jättefin (verkar ju lite som om vi gillar samma färger) men dina bilder på det du gör är helt underbara. Elefanterna på bryggan gjorde att jag bara var tvungen att pröva sy en egen liten Pelle till Skorpan. Gillar dina saker skarpt :)

plyschmyran sa...

Gulliga! Säljer du mönstret förresten? Undrar över en annan sak också. Du får ju väldigt fina bilder, vad har du för kamera? Är i kamera-letar-taget!

Anonym sa...

Jag har något åt dig på min blogg.
/June på www.junebacken.se

Jes sa...

Dina elefanter trötnar man aldrig på :) Jag bara älskar dem :)

Josefinaste sa...

å så fina! Tyg och färgkombitationerna är underbara!

stora lilla j sa...

Helt underbara! Åh vilken fröjd att få ha en sån elefant till gosedjur :)