fredag 14 december 2007

Hemlispaketet har kommit!

Förlåt min hemlis, jag fick det visst för ett par dagar sen. Jag väntade på tyg från tradera och så fick jag en avi med traderarens namn som avsändare så jag trodde bara det var tyget förstås. Men det visade sig att avin gällde två paket! Tyg och hemlispaket. Vilken julafton! Jag hade inte kunnat hämta det förrän idag ändå, men här är det:

Min hemlis har gjort fyra välsydda nesessärer. Med julkalendertema? De röda är i smalspårig manchester, alla är fodrade och den stora har fina innerfickor. Jag fick också ett rött juligt tyg och ett gult retrotyg (ska nog bli en höstig kjol eller liten klänning till mig så småningom), en markeringspenna, jättefina hjärtknappar i trä och glöggte som jag längtar efter att prova. Låter jättegott! I ett litet paket med juliga band låg en röd hjärtereflex. Bra att ha så här års. Tack så jättemycket min hemlis! Jag har ingen aning om vem du är men ska leta ledtrådar så fort jag har hängt tvätten.

9 kommentarer:

Solveig Lövendahl sa...

Jag sitter här och dricker glöggteet. Det både luktar och smakar ljuvligt gott. Men gissa hemlis klarar jag inte. Kan man få en ledtråd?

Anonym sa...

vilket fint paket! :-) men jag haringen som helst aning, jag heller. tänkte på cirrus men det är det ju inte. Någon har kanske inspirerats av hennes kalender. siffrorna liknar hennes. bara en tanke...

Anonym sa...

Vad härligt att paketet kom fram! Jag blev nästan lite orolig.

Jag brukar inte sy sånt här, så jag förstår att det är svårt att gissa. Syr oftast i andra tyger...

Jag bor inte så långt ifrån dig och har nära till den stora syaffären där tyget till necessärerna är köpt, och pennan och knapparna med.

Jag är en av de som redan fått paket :-)

/ din hemliga vän

Solveig Lövendahl sa...

Hmm... En vild gissning, Carolina?

Anonym sa...

Nix :-)

Ledtråd 1: geting

Ledtråd 2: mycket velour och randigt

Solveig Lövendahl sa...

Aha!!! Tusen tack bumla!! Eller hur?

bumla sa...

Ja :-)
Hoppas du gillade ditt paket.

Solveig Lövendahl sa...

Det gjorde jag! Det är jättefint. Och lite roligt med knapparna, men det får jag berätta sen...
Än en gång, tack så mycket!

Jes sa...

Som alla andra har du fått ett jättefint paket, förstår att du är nöjd, blir så nyfiken på mittpaket som inte har kommit ännu.