lördag 27 oktober 2018

Höstgarderob

Jodå, en liten höstkollektion till de små har jag minsann fått ihop. Sytiden är ju rätt begränsad och orken med så när jag väl får ihop nåt känns det väldigt kul.
 

Jag klär aldrig tvillingarna helt lika. Det känns ganska dumt faktiskt, de ÄR ju väldigt lika och det är inte många som har koll på vem som är vem. Ganska hemskt egentligen, att gå igenom livet utan att ens nära vänner och släktingar vet vem man är. Genom att tex klä dem i olika färger gör man det ju lite lättare för folk att skilja dem åt.Däremot så tycker jag det är roligt och fint att klä dem i kläder som på nåt sätt hör ihop, exempelvis lika fast olika färger, som här. Sjalar och skjortor är sydda av gamla påslakan och trikåtröjorna av gamla Gudrun Sjödén-tröjor.Farfarsskjortorna är min väl beprövade gamla modell (undrar hur många såna jag har sytt?) och det känns kul att mina barn får bära soligs signaturplagg.Annars har vi det bra i hösten. Småttingarna har börjat på dagis och vi jobbar, vardagen rullar på och livet är fint. Hoppas ni också har det bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina kläder! Vad duktig du är som gör egna modeller, använder så vackra tyger (och återanvänder!) och syr så bra :D!
Måste vara roligt att ge barnen och se dom använda det. /Annika F

Solveig Lövendahl sa...

Annika F, tack fina du! Ja, det är roligt!

Handgjort av Vera sa...

Så fina färger! Du syr verkligen inspirerande barnkläder - och att du hinner sy alls med tre barn är imponerande! Jag är mer nybörjare, och det kanske inverkar för alla mina projekt tar ett halvår att färdigställa...

Dalola sa...

Så fina kläder ❣️