måndag 4 april 2016

Liten hylla och ännu mindre skor


Nu är vår nya stora stringhylla med skrivbord uppskruvad och symaskin, dator med mera håller på att flytta in. Vårt gamla arbetsrum är tömt, målat, tapetserat och håller så sakta på att fyllas av små stolar, bord, massor av gosedjur och annat som behövs där en liten människa ska bo. Ni ska förstås få se när det blivit lite mer färdigt. Än så länge är vi supernöjda, blev så fint med tapeten tycker hela familjen. Lykke säger glad "Pet! pet!" när hon får syn på den. När vi var i stora hylluppskruvartagen (tack mamma och pappa för all hjälp!) åkte en liten hylla upp i hallen på samma gång. Den hittade vi på en loppis i somras och målade röd. Passar perfekt till Lykkes jackor, mössor och vantar.


Gammal loppisfyndad låda från Landskrona margarinfabrik, kul med lokal anknytning.


Jag älskar sånt här, finaste inredningen tycker jag. Passar på att njuta medan det känns befogat att ha miniskor och -stövlar framme.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tiden med miniskorna går över fortare än man tror, nu står det båtar i hallen när han har kompisar över och själv drar han numer 43. Men vad hände med min lilla bebis!!!!! Hahahaha//Kicki & storfoten Elliot

Solveig Lövendahl sa...

Kicki, jag slutar aldrig att chockas av hur stort ditt lilla gryn har blivit! 43!! 19 har Lykke :)