tisdag 1 november 2011

Smakråd?

Har sytt ett par farfarsskjortor idag. Den gula är en beställning i min vanliga modell, där knappslån är sydd i ett veck mitt fram. Vecket fortsätter hela vägen ner och gör skjortan lite vidare. Jag är lite sugen på att skippa vecket och bara sy på en vanlig liten knappslå som jag gjort på den bruna skjortan. Vad tycker ni, vilket blir bäst? Vet inte om det går att se på de små bilderna, hoppas ni fattar hur jag menar.

10 kommentarer:

Ewa sa...

JAg tycker den är snygg utan, är det stretch eller vävt?

Ulrika sa...

Båda är jättefina! Jag gillar ju veck, så jag håller nog på den gamla modellen ändå. Skulle den funka med ett motveck? (Visst heter det så?)

Solveig Lövendahl sa...

Ewa, båda är i vävt tyg.

Ulrika, kanske, fast det blir nog svårt att använda vecket som sprund då. Fast nu såg jag en liten motvecksskjorta framför mig, knäppt med tex hyskor och hakar. Kunde nog också vara fint...

Tyg och otyg sa...

Jag tycker nog att den med veck är allra finast.

Anonym sa...

Jag gillar den bruna varianten bäst!
Vilka fina grejer du syr förresten! Har kikat in på din blogg länge nu men aldrig lämnat någon kommentar. Älskar dina barnjackor!

Malin

Mia sa...

Jag tror med veck är min favorit, blir lite med "skjorta" då,tycker den andra modellen ser ut mer som "tröja". Fast som vanligt; underbara plagg vilket som <3

MinaMirakel sa...

Jag gillar den bruna bäst!/Åsa

Lotten sa...

Jag gillar den bruna bäst!

Jenny sa...

Jag tyckte nog bäst om den bruna, men båda varianterna var fina!

rockefår sa...

Den brune synes jeg er den fineste, men så er jeg svak for slike herlige brune stoffer og da!