tisdag 4 augusti 2009

Jag har fått mitt ekopaket!

Det innehöll de här fina handledsvärmarna. De är stickade av någon som är väldigt bra på att sticka vilket gjorde att jag gissade på någon av stickmästarna Strömming eller Tilde. Det visade sig vara Strömming! Hon skriver att utbudet av ekologiska garner var begränsat men det mjuka merinoullgarnet hon använt är fair trade, tillverkat av ett kvinnokollektiv i Uruguay och handfärgat med snälla färgämnen. Det låter jättebra!
I paketet fanns också ett härligt, höstigt tyg som nog ska bli väskor, ett stickmönster på babykofta och mössa, en påse ekologiskt smågodis och underbart goda lavendelskorpor med choklad, och lavendel från strömmings mammas rabatt. Tusen tack för det fina och genomtänkta paketet Susanna!!!

Jag avslutar med en bild från vår nya lägenhet (fast den ser man förstås inte så mycket av, bilder på den kommer när vi målat och tapetserat).
Sensommaren är så underbar! Solrosen är från snälla Sarah och övriga blommor och bär kommer från mina föräldrars trädgård.

7 kommentarer:

Hello sa...

Åh, vad jag önskar att jag kunde använda handledsvärmare när jag ser så fina, fina! Men jag blir alldeles för varm, så det är inte att tänka på för min del! Lyllos dig som har såna fina!

od Andulky sa...

Underbart paket!!

Strömming sa...

Åh så glad jag blir att du gillar paketet! :D

Henrietta sa...

Vilket härligt paket!

MinaMirakel sa...

Du tar så fina bilder, vilket lyxigt paket du fick!/Åsa

Strömming sa...

Jag kan inte hitta bilderna jag tog på paketet innan jag skickade, hoppas det är OK att jag lånar dina!

Anonym sa...

viket fint paket du fick! =)