onsdag 29 juli 2009

Flytt och en randig kanin

Jag har inte så mycket sytt att visa upp, men har tidigare fått önskemål om lite bilder från vårt hem, och imorgon flyttar vi så jag passar på att visa några bilder. Vi flyttar bara till en större lägenhet i samma hus (En trea, vi kommer att få ett arbetsrum, lyx!) så det är inte så stor grej, men vårt fina, gröna kök kommer jag att sakna.

Idag och inatt är vi barnvakter, igår var svärföräldrarna här med massor av fina, goda tomater direkt från vikentomater där de varit på besök. Lilleman har ätit mängder!

Visst är de vackra?

Jag fick veta att Lille M:s goda vän, den rödrandiga PoP-kaninen försvunnit så jag kunde inte låta bli att sy en ny igår kväll. Det ser ut som om han har accepterat den tycker jag.

onsdag 22 juli 2009

Vinnare och bröllopsresa

Nu är jag här igen, har varit på bröllopsresa. En alldeles fantastiskt mysig tågluff i (och till) Spanien med mycket tid för varandra, mycket god mat, mycket apelsinträd och vita duvor. Vi kom hem i förrgår och igår skulle jag ha dragit vinnaren, men då funkade inte vårt internet, så ursäkta att ni fått vänta. Den som vunnit en elefant är: Mia med bloggen humlisbloggar. Stort grattis till dig! Maila mig din adress samt vilken av elefanterna du vill ha (röd, gul eller brun/vit) så kommer den på posten. Till er andra, stort tack för att ni ville vara med och bättre lycka nästa gång!
Och så lite mer om resan: Här är vi uppe i Gaudis drömvärld på taket av Casa Mila i Barcelona. Väskan som skymtar sydde jag till mig innan resan, med matchande solglasögonfodral till.
En klänning sydde jag mig också. Jonas har fotat förstås, kika gärna in på hans blogg för att se fler bilder.
Färgglatt café i Paris. Fint! Vi hade ett dygn där på vägen ner, strosade runt i Montmartre och skålade i champagne i vårt lilla kyffe med utsikt över Eiffeltornet på kvällen.
Vår picknick-utsikt i den lilla staden Ronda i södra Spanien. Vi vandrade i bergen bland fikon- och mandelträd och vinrankor som klättrade i träden. Ronda är en plats jag verkligen rekommenderar att resa till. Staden ligger på två sidor om en djup ravin och där är väldigt vackert.
Min älskling, min man, världens finaste! Jag måste säga att mitt liv är rätt härligt, hoppas ni också lever underbara liv!

lördag 4 juli 2009

Elefanttävling!

Jag vet, jag lovade något annat än elefanter i 30 000-besökare-tävlingen, men de flesta önskemål jag fick in löd just elefanter, så så blir det! Det får helt enkelt bli min grej, att ha elefant-tävling då och då.

Vill du vinna en elefant? Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägget, länkar du till tävlingen på din blogg (låna gärna bilden) så fördubblar du dina vinstchanser. Skriv då en extra kommentar! Så alltså: skriv två kommentarer om du länkar, annars en. Kommer du på något annat du vill säga när du redan kommenterat, skriv det till inlägget under. Allt för att minska administrationen. :)
Den 20 juli avslutas tävlingen och den 21 drar jag en vinnare. Vilken vill du ha om du vinner?
Lycka till!